Uskalla unelmoida vapaudesta

20.10.2019

SAT-7:n rukousviikko

Ensimmäinen päivä | 20. lokakuuta 2019

Lukemattomat Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kristityt ovat joka päivä vaarassa menettää henkensä tai joutua vankilaan. Silti he pysyvät lujina uskossa tietäen, että todellinen vapaus on Kristuksessa.

Monet Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan asukkaista eivät ole vielä löytäneet tätä vapautta. Sekä miehet että naiset kärsivät riippuvuuksista, hyväksikäytön ja väkivallan uhrit saattavat pitää tilannettaan täysin normaalina, ja miljoonat lapset kasvavat kohti aikuisuutta tuntematta muuta elämää kuin sodan, väkivallan ja tuhon.

Näissä olosuhteissa Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan ihmiset etsivät toivoa ja vapautta.

  • Rukoilemme Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kristittyjen puolesta, kun heitä vangitaan ja surmataan uskonsa tähden. Pyydämme, että he pysyvät lujina Jeesuksessa ja kokevat hänen vapauttaan.
  • Rukoilemme väkivaltaa ja hyväksikäyttöä kokevien puolesta, että he vapautuvat vahingollisista ihmissuhteistaan ja löytävät lohdutuksen Jumalassa.
  • Rukoilemme, että SAT-7:n ohjelmat voivat näyttää katsojilleen tietä vapauteen ja armoon, joka on Jeesuksessa Kristuksessa.

”Herra on Henki, ja missä Herran Henki on, siellä on vapaus.” 2. Kor. 3:17

 

Tue SAT-7 mediatyötä

Tule mukaan SAT-7:n mediatyöhön rukouksin ja taloudellisesti. Tee kertalahjoitus alla olevan painikkeen kautta tai sivun alareunassa olevin tilitiedoin viitenumerolla 59006. Lisää ajankohtaisia rukousaiheita ja työn kuulumisia saat liittymällä Sakari Heinosen, Sanna Suutarin tai Ilolan perheen lähettäjätiimiin. Samalla voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi.
Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This