Uskalla unelmoida uudesta alusta

26.10.2019

SAT-7:n rukousviikko
Seitsemäs päivä | 26. lokakuuta 2019

Uskalla unelmoida uudesta alusta

Yhdeksänvuotias Myriam joutui lähtemään kotikaupungistaan Karakoshista, kun ISIS valloitti Irakin vuonna 2014. Pakolaisleirissä antamassaan haastattelussa Myriam mainitsi SAT-7:lle kolme rukousaihetta: että hän pääsisi kouluun, että hän pääsisi palaamaan kotiin ja että hän voisi taas tavata ystävänsä Sandran. Viisi vuotta myöhemmin Jumala on ihmeellisesti vastannut kaikkiin näihin rukouksiin.

Miljoonat Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan ihmiset ovat yhä kaukana kodeistaan ja perheistään. Heillä on unelma päästä taas asumaan yhdessä omaistensa kanssa ja jälleenrakentamaan kotejaan ja elämäänsä.

  • Rukoilemme sodan repimien kaupunkien jälleenrakentamisen puolesta, että ihmiset palaavat turvallisesti koteihinsa ja saavat voimia, rohkeutta ja välineitä elämänsä uuteen alkuun.
  • Rukoilemme, että erilleen joutuneet perheenjäsenet löytävät toisensa. Pyydämme, että Jumala korjaa ennalleen heidän keskinäiset suhteensa ja auttaa heitä traumaattisten kokemusten yli.
  • Rukoilemme, että SAT-7:n ohjelmat saavat edelleen olla lohdutuksen ja voiman lähde alueen ihmisille, samalla tavoin kuin Myriamille viisi vuotta sitten.

”Kaiken armon Jumala on Kristuksessa Jeesuksessa kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa. Vähän aikaa kärsittyänne hän itse varustaa, voimistaa, vahvistaa ja lujittaa teidät.”  1. Piet. 5:10

Tue SAT-7:n mediatyötä

Tule mukaan SAT-7:n mediatyöhön rukouksin ja taloudellisesti. Tee kertalahjoitus alla olevan painikkeen kautta tai sivun alareunassa olevin tilitiedoin viitenumerolla 59006. Lisää ajankohtaisia rukousaiheita ja työn kuulumisia saat liittymällä Sakari Heinosen, Sanna Suutarin tai Ilolan perheen lähettäjätiimiin. Samalla voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi.
Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This