Uskalla unelmoida tasa-arvosta

23.10.2019

SAT-7:n rukousviikkko
Neljäs päivä | 23. lokakuuta 2019

Uskalla unelmoida tasa-arvosta

Joissakin Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maissa yhteiskunta ja valtio rajoittavat ankarasti uskonnollisten vähemmistöjen, kristittyjen ja naisten oikeuksia.

Alueen naisilla on vähemmän oikeuksia kuin miehillä; usein heitä pidetään toisen luokan kansalaisina. Heidän arvonsa riippuu rooleista, joita yhteiskunta heille sallii. Poikkeamista näistä rooleista paheksutaan.

Samalla tavalla alueen uskonnolliset vähemmistöt, mukaan lukien kristityt ja erityisesti äskettäin kristityksi kääntyneet, joutuvat kohtaamaan valtavia esteitä arkielämässään. Yhteiskunnan paine näitä ryhmiä vastaan saattaa eristää heidät perheistään ja tuoda mukanaan julkista nöyryytystä, työttömyyttä, fyysistä pahoinpitelyä tai jopa kunniamurhan.

  • Rukoilemme, että Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan naiset ymmärtävät oman arvonsa ja tilaisuutensa puhua SAT-7:n ohjelmissa ja että heillä on rohkeutta pyrkiä muutokseen.
  • Rukoilemme uskonnonvapautta Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan ja että asenteet kristittyjä kohtaan paranevat.
  • Rukoilemme sortoa kokevien kristittyjen puolesta. Pyydämme, että Jumala antaa heille voimia ja rohkeutta pysyä lujina valtavan paineen alla ja esteiden edessä.

”Yhdentekevää, oletko juutalainen vai kreikkalainen, orja vai vapaa, mies vai nainen, sillä Kristuksessa Jeesuksessa te kaikki olette yksi.” Gal. 3:28

Tue SAT-7:n mediatyötä

Tule mukaan SAT-7:n mediatyöhön rukouksin ja taloudellisesti. Tee kertalahjoitus alla olevan painikkeen kautta tai sivun alareunassa olevin tilitiedoin viitenumerolla 59006. Lisää ajankohtaisia rukousaiheita ja työn kuulumisia saat liittymällä Sakari Heinosen, Sanna Suutarin tai Ilolan perheen lähettäjätiimiin. Samalla voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi.
Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This