Uskalla unelmoida rauhasta

22.10.2019

SAT-7:n rukousviikko

Kolmas päivä | 22. lokakuuta 2019

Uskalla unelmoida rauhasta

Sota ja levottomuudet ovat ajaneet Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa miljoonia ihmisiä pois rakkailta kotiseuduiltaan. Toiset ovat jääneet ja yrittävät pysyä hengissä raunioiden keskellä. Monet ovat menettäneet perheenjäseniä ja ystäviä; lapsia on jäänyt orvoiksi ja vanhemmat ovat menettäneet poikiaan ja tyttäriään.

Epävakauden ja myllerryksen keskellä ihmiset unelmoivat rauhasta omaan maahansa ja etsivät rauhaa, joka tyynnyttäisi myrskyn heidän sydämissään.


Rukoilen niiden maiden puolesta, joissa on sota. Rukoilen, että kaikki ihmiset ovat onnellisia eivätkä joudu kärsimään. Rukoilen, että sairaat paranevat ja elävät hyvää elämää.

  • Rukoilemme, että Jumala on turvana levottomuuksien keskellä ja että hän yhdistää uudelleen erilleen joutuneet perheet ja eheyttää ihmissuhteita.
  • Rukoilemme, että SAT-7:n ohjelmat tarjoavat tukea kriisejä kokeneille ja että ammattiapu tavoittaa ne, jotka tarvitsevat sitä selviytyäkseen traumaattisista kokemuksista.
  • Rukoilemme, että näissä vaikeissa olosuhteissa ihmiset löytävät toivon Jumalassa ja kokevat rauhaa hänessä.

”Hengen hedelmää taas ovat rakkaus, ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus.” Gal. 5:22

Kuvateksti: Rukousta raunioissa – ensimmäinen kuvamateriaali Syyrian Raqqasta, kun kaupunki oli vapautettu ISISin vallasta.

Tue SAT-7:n mediatyötä

Tule mukaan SAT-7:n mediatyöhön rukouksin ja taloudellisesti. Tee kertalahjoitus alla olevan painikkeen kautta tai sivun alareunassa olevin tilitiedoin viitenumerolla 59006. Lisää ajankohtaisia rukousaiheita ja työn kuulumisia saat liittymällä Sakari Heinosen, Sanna Suutarin tai Ilolan perheen lähettäjätiimiin. Samalla voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi.
Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This