Vuorinen Asta

Asta Vuorinen on koulutukseltaan ohjaustoiminnan artenomi (AMK) ja valmistui lähetystyöntekijäksi Kansanlähetysopiston lähetyslinjalta toukoukuussa 2017.  Asta lähti ensimmäiselle työkaudelleen Japaniin elokuussa 2017.

Valmistuttuaan kaksivuotisesta kielikoulusta Asta aloitti työn HAT-Koben seurakunnassa syksyllä 2019. Hän tekee tavoittavaa seurakuntatyötä Länsi-Japanin ev.lut. kirkon työyhteydessä.

Astan ammatilliseen osaamiseeni kuuluu muun muassa kädentaitoja ja ihmisten ohjaamista. Työssään hän pääsee hyödyntämään taitojaan. Ne ovat kuitenkin vain välineitä, joilla Asta haluaa olla tavoittamassa japanilaisten sydämiä. Hän haluaa olla kertomassa heille, että he ovat Jumalan luomia ja sen tähden arvokkaita. Jumala rakastaa meitä ihmisiä ja on lunastanut meidät omikseen antamalla Poikansa kuolla ristillä meidän syntiemme sovitukseksi. Siinä on uutinen, jota Asta haluaa olla kertomassa heille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet.

Elämä Japanissa on opettanut Astalle, ettei hän ole yksin. Jumala on sama Japanissa kuin Suomessakin. Lähettäjien viestit kotimaasta muistuttavat siitä, että Astan ja hänen työnsä puolesta rukoillaan. Jumalan on kutsunut Astan Japaniin, ja hän haluaa kutsua sinut mukaan tähän työhön.

Tule mukaan joulumatkalle Japaniin ja katso Astan tuoreimmat kuulumiset alla olevan videotervehdyksen muodossa:

Alla olevan videon kautta voit tutustua siihen, millaista on koulupäivä japanilaisessa kielikoulussa:

Astan työ HAT Kobe-seurakunnan työyhteydessä Japanissa on monipuolista ja mielenkiintoista. Tutustu alla olevan lähetysvideon kautta Astan tehtäviin Japanissa:

 

Lähtisitkö Sinä Astan mukaan lähetystyöhön Japanissa?

Tältä sivulta voi tilata Astan uutiskirjeen, jonka kautta voit seurata hänen kuulumisiaan ja sitoutua rukoilemaan hänen työnsä puolesta. Asta tarvitsee myös taloudellisia kannattajia, jotka säännöllisillä lahjoituksilla tekevät hänen työstään Japanissa mahdollista. Tervetuloa mukaan!

YHTEYSHENKILÖ:
aluekoordinaattori Lauri Palmu
SEKL

Tilaa Astan uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Astan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 38247 (Asta Vuorinen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Astan kuukausilahjoittajaksi

Share This