Vuorinen Asta

Ohjaustoiminnan artenomi (AMK) Asta Vuorinen toimi lähetystyöntekijänä Japanissa vuosina 2017 – 2021.

Hän työskenteli HAT-Koben seurakunnassa Länsi-Japanin ev.lut kirkon työyhteydessä. Astan vastuulla oli seurakunnan tavoittava työ, muun muassa Suomi- ja ruokapiirit. Erilaiset piirit ovat matalalan kynnyksen toimintaa tavoittaa japanilaisia.

Astan ammatilliseen osaamiseeni kuuluu muun muassa erilaiset kädentaidot ja niiden ohjaaminen. Ne ovat kuitenkin vain välineitä, joilla Asta halusi olla tavoittamassa japanilaisten sydämiä. Hän halusi kertoma heille, että he ovat Jumalan luomia ja sen tähden arvokkaita. Jumala rakastaa meitä ihmisiä ja on lunastanut meidät omikseen antamalla Poikansa kuolla ristillä meidän syntiemme sovitukseksi. 

Elämä Japanissa opetti Astalle, ettei hän ole yksin. Jumala on sama Japanissa kuin Suomessakin. Lähettäjien viestit muistuttivat siitä, että Astan ja hänen työnsä puolesta rukoillaan.

Vuosina 2022 – 2023 Asta oli kotimaanjaksolla, jonka aikana hän tapasi lähettäjiään seurakunnissa ja Kansanlähetyksen piirijärjestöissä. Loppuvuodesta 2023 Astalle avautui mahdollisuus jatkaa Kasanlähetysopiston palveluksessa asuntolanhoitajana vastaten muun muassa Kansanlähetysopiston asuntolasta, opiskelijoiden asumisesta, lähetyskasvatuksesta ja palvelutehtävistä opistolla sekä viikonlopputapahtumien tapahtumien majoituksesta.

Astan työ HAT Kobe-seurakunnan työyhteydessä Japanissa oli monipuolista ja mielenkiintoista. Voit katsoa alla olevan Astan videotervehdyksen Japanista:

 

Tule mukaan Astan kotimaantyöhön Kansanlähetysopistolla!

Tältä sivulta voi tilata Astan uutiskirjeen, jonka kautta voit seurata hänen kuulumisiaan ja sitoutua rukoilemaan hänen työnsä puolesta. Asta tarvitsee myös taloudellisia kannattajia, jotka säännöllisillä lahjoituksilla tekevät hänen työstään kotimaassa mahdollista.

Voit liittyä Astan lähettäjätiimiin, tukea hänen työtään kertaluonteisesti tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä tämän sivun alalaidasta valitsemasi lomakkeen. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 38247.

YHTEYSHENKILÖ:
aluekoordinaattori Kirsi Tiira
SEKL

Tilaa Astan uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Astan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 38247 (Asta Vuorinen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Astan kuukausilahjoittajaksi

Share This