Vuorinen Asta

Ohjaustoiminnan artenomi (AMK) Asta Vuorinen lähti ensimmäiselle työkaudelleen lähetystyöhön Japaniin elokuussa 2017.

Valmistuttuaan kaksivuotisesta kielikoulusta Asta aloitti työn HAT-Koben seurakunnassa syksyllä 2019. Hän tekee tavoittavaa seurakuntatyötä Länsi-Japanin ev.lut. kirkon työyhteydessä.

Astan ammatilliseen osaamiseeni kuuluu muun muassa kädentaitoja ja ihmisten ohjaamista. Työssään hän pääsee hyödyntämään taitojaan. Ne ovat kuitenkin vain välineitä, joilla Asta haluaa olla tavoittamassa japanilaisten sydämiä. Hän haluaa olla kertomassa heille, että he ovat Jumalan luomia ja sen tähden arvokkaita. Jumala rakastaa meitä ihmisiä ja on lunastanut meidät omikseen antamalla Poikansa kuolla ristillä meidän syntiemme sovitukseksi. Siinä on uutinen, jota Asta haluaa olla kertomassa heille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet.

Elämä Japanissa on opettanut Astalle, ettei hän ole yksin. Jumala on sama Japanissa kuin Suomessakin. Lähettäjien viestit kotimaasta muistuttavat siitä, että Astan ja hänen työnsä puolesta rukoillaan. Jumalan on kutsunut Astan Japaniin, ja hän haluaa kutsua sinut mukaan tähän työhön.

Asta on kotimaanjaksolla 2022 – 2023, minkä aikana hän on jo tavannut ja tapaa lähettäjiään seurakunnissa ja Kansanlähetyksen piirijärjestöissä. Tule tapaamaan Astaa ja kuulemaan lisää hänen työstään Japanissa näille ja muillekin paikkakunnille (muutokset ovat mahdollisia):

2023

  • 5.1. Loppiaistapahtuma, Keski-Lahden seurakunta ja Päijät-Hämeen KL
  • 12.3. Riparivierailu, Mäntyharjun srk
  • 16.4. Kohtaamispaikka, Keski-Suomen KL, Jyväskylä

Vuoden 2022 alussa alkoi uusi 3 minuuttia rohkaisua -podcast, jota vetävät vetävät vuoroviikoin Asta Vuorinen ja Iida Hovi. Kuuntele uusin jakso osoitteesta https://kansanlahetys.fi/3minuuttiarohkaisua/ . Podcastin löydät kaikista yleisimmistä podcast -palveluista, kuten Apple podcasteista ja Spotifystä.

Kuvassa Iida Hovi ja Asta Vuorinen hymyilevät 3 minuttia rohkaisua -podcastin tunnuskuvassa.

 

Astan työ HAT Kobe-seurakunnan työyhteydessä Japanissa on monipuolista ja mielenkiintoista. Voit myös tulla mukaan joulumatkalle Japaniin ja katsoa alla olevan Astan videotervehdyksen Japanista:

 

Lähtisitkö Sinä Astan mukaan lähetystyöhön Japanissa?

Tältä sivulta voi tilata Astan uutiskirjeen, jonka kautta voit seurata hänen kuulumisiaan ja sitoutua rukoilemaan hänen työnsä puolesta. Asta tarvitsee myös taloudellisia kannattajia, jotka säännöllisillä lahjoituksilla tekevät hänen työstään Japanissa mahdollista. Tervetuloa mukaan!

YHTEYSHENKILÖ:
aluekoordinaattori Lauri Palmu
SEKL

Tilaa Astan uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Astan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 38247 (Asta Vuorinen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Astan kuukausilahjoittajaksi

Share This