Vuorinen Asta

Ohjaustoiminnan artenomi (AMK) Asta Vuorinen lähti ensimmäiselle työkaudelleen lähetystyöhön Japaniin elokuussa 2017.

Kielikoulun jälkeen Asta työskenteli HAT-Koben seurakunnassa Länsi-Japanin ev.lut kirkon työyhteydessä. Astan vastuulla oli seurakunnan tavoittava työ, muun muassa Suomi- ja ruokapiirit. Erilaiset piirit ovat matalalan kynnyksen toimintaa tavoittaa japanilaisia.

Astan ammatilliseen osaamiseeni kuuluu muun muassa erilaiset kädentaidot ja niiden ohjaaminen. Ne ovat kuitenkin vain välineitä, joilla Asta haluaa olla tavoittamassa japanilaisten sydämiä. Hän haluaa olla kertomassa heille, että he ovat Jumalan luomia ja sen tähden arvokkaita. Jumala rakastaa meitä ihmisiä ja on lunastanut meidät omikseen antamalla Poikansa kuolla ristillä meidän syntiemme sovitukseksi. Siinä on uutinen, jota Asta haluaa olla kertomassa heille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet.

Elämä Japanissa on opettanut Astalle, ettei hän ole yksin. Jumala on sama Japanissa kuin Suomessakin. Lähettäjien viestit kotimaasta muistuttavat siitä, että Astan ja hänen työnsä puolesta rukoillaan. Jumalan on kutsunut Astan Japaniin, ja hän haluaa kutsua sinut mukaan tähän työhön.

Asta on kotimaanjaksolla 2022 – 2024, minkä aikana hän on jo tavannut ja tapaa lähettäjiään seurakunnissa ja Kansanlähetyksen piirijärjestöissä. Laajempi seurakuntakierros on luvassa vuonna 2024, ennen toiselle työkaudelle paluuta.

  • 7.9. Poikkea peremmälle – lähetyspiiri, Keski-Lahden seurakunta
  • 7.10. Käsityöpiiri, Hämeen Kansanlähetys, Tampere

Vuoden 2022 alussa alkoi 3 minuuttia rohkaisua -podcast, jota vetävät vetävät vuoroviikoin Asta Vuorinen ja Juha Vihriälä. Podcastin löydät kaikista yleisimmistä podcast -palveluista, kuten Apple podcasteista ja Spotifystä tai suoraan alla olevan linkin kautta.

 

Astan työ HAT Kobe-seurakunnan työyhteydessä Japanissa on monipuolista ja mielenkiintoista. Voit myös tulla mukaan joulumatkalle Japaniin ja katsoa alla olevan Astan videotervehdyksen Japanista:

 

Tule mukaan Astan lähetystyöhön Japanissa!

Tältä sivulta voi tilata Astan uutiskirjeen, jonka kautta voit seurata hänen kuulumisiaan ja sitoutua rukoilemaan hänen työnsä puolesta. Asta tarvitsee myös taloudellisia kannattajia, jotka säännöllisillä lahjoituksilla tekevät hänen työstään Japanissa mahdollista.

Voit liittyä Astan lähettäjätiimiin, tukea hänen työtään kertaluonteisesti tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä tämän sivun alalaidasta valitsemasi lomakkeen. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 38247.

YHTEYSHENKILÖ:
aluekoordinaattori Kirsi Tiira
SEKL

Tilaa Astan uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Astan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 38247 (Asta Vuorinen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Astan kuukausilahjoittajaksi

Share This