Vuorinen Asta

Asta Vuorinen on koulutukseltaan ohjaustoiminnan artenomi (AMK) ja valmistui lähetystyöntekijäksi Kansanlähetysopiston lähetyslinjalta toukoukuussa 2017.  Asta lähti ensimmäiselle työkaudelleen Japaniin elokuussa 2017. Japanissa Asta opiskeli ensin paikallista kieltä ja osallistuu nyt seurakuntatyöhön paikallisessa japanilaisessa evankelisluterilaisessa seurakunnassa.

Asta innostuu luovuudesta ja siitä, että ihmiset löytävät omia vahvuuksiaan. Hän haluaa viedä japanilaisille sanomaa rakastavasta Jumalasta, sillä suurin osa heistä ei ole koskaan kuullut evankeliumia eikä armon sanomaa.  Asta tietää, että Taivaallinen Isä on hänen kanssaan hänen kaikilla teillänsä.

Tule mukaan joulumatkalle Japaniin ja katso Astan tuoreimmat kuulumiset alla olevan videotervehdyksen muodossa:

Alla olevan videon kautta voit tutustua siihen, millaista on koulupäivä japanilaisessa kielikoulussa:

Astan työ HAT Kobe-seurakunnan työyhteydessä Japanissa on monipuolista ja mielenkiintoista. Tutustu alla olevan lähetysvideon kautta Astan tehtäviin Japanissa:

 

Lähtisitkö Sinä Astan mukaan lähetystyöhön Japanissa?

Tältä sivulta voi tilata Astan uutiskirjeen, jonka kautta voit seurata hänen kuulumisiaan ja sitoutua rukoilemaan hänen työnsä puolesta. Asta tarvitsee myös taloudellisia kannattajia, jotka säännöllisillä lahjoituksilla tekevät hänen työstään Japanissa mahdollista. Tervetuloa mukaan!

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen, SEKL

Tilaa Astan uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Astan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 38247 (Asta Vuorinen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Astan kuukausilahjoittajaksi

Share This