Samassa puussa – keräys juutalaistyölle

Minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima ja se tuo pelastuksen kaikille, jotka sen uskovat, ensin juutalaisille, sitten myös kreikkalaisille. Room. 1:16

 

Kristinuskolla on juutalaiset juuret, mutta moni juutalainen elää vielä ilman Kristusta. Yksi Kansanlähetyksen työn painopisteistä on viedä evankeliumi myös heille, jotka elävät ilman Messiasta.

Jumala valitsi juutalaisen kansan pelastussuunnitelmansa välikappaleeksi. Jeesus syntyi juutalaiseen ympäristöön. Alkuseurakunta muodostui juutalaisista, jotka uskoivat, että Jeesus on Vanhan testamentin lupaama Messias. Jeesus ja apostolit saarnasivat evankeliumia ensin omalle kansalleen ja sitten myös muille kansoille, kuten meille.

Kansanlähetys tukee Lähi-idässä paikallisia Jeesukseen uskovia messiaanisia seurakuntia ja organisaatioita. Tarvitsemme lisää työntekijöitä tähän työhön. Suomessa haluamme tuoda kristinuskon juutalaiset juuret ja juutalaislähetyksen innostavalla tavalla myös uuden sukupolven kristittyjen tietoon.

Yhteistyötahot, joita tuemme Lähi-idässä:
  • Makor HaTikvah eli Toivon lähde on sadan oppilaan messiaaninen peruskoulu. Koulun oppilaat ovat paikallisia messiaanisten juutalaisten perheiden lapsia ja maassa olevien kansainvälisten kristittyjen perheiden lapsia. Koulun tilat ovat käyneet pieniksi ja uutta luokkatilaa remontoidaan. Toiveissa on talouden vahvistuminen niin, että koulu voisi muuttaa isompiin tiloihin. Taloudellista tukea tarvitaan myös koulukuljetusten järjestämiseen Jerusalemin ulkopuolelta.
  • Sarigim King’s Kids Jerusalem on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö. Sen lapsi- ja nuorisotyön kautta opetellaan raamatullisia arvoja, kuten anteeksiantoa ja sovinnon tekoa. Järjestöllä onkin myös hyvät yhteydet arabiankieliseen King’s Kids toimintaan. Sarigim kerää ja jakaa myös muun muassa vaatteita niitä tarvitseville sekä israelilaisissa että palestiinalaisissa yhteisöissä.
  • Netivah-järjestö varustaa messiaanisia yhteisöjä avioliittotyön, nuorisotyön ja sotilaiden parissa tehtävän työn kautta. Järjestön sydämellä ovat erityisesti nuoret ja nuoret aikuiset.
  • Kristillinen vierastalo majoittaa ja palvelee turisteja ja vierailevia ryhmiä. Samassa yhteydessä toimii myös messiaaninen seurakunta. Toiminnan jatkumiseksi rakennus tarvitsee remontointia, kaksi uutta ilmastointilaitetta ja uusia patjoja.
  • Caspari-keskus on Raamatun ja juutalaisuuden opinto- ja tutkimuskeskus, joka muistuttaa kristillistä kirkkoa sen juutalaisista juurista ja tukee messiaanisia seurakuntia.
Tule mukaan

Evankeliumi Jeesuksesta Jumalan sanan lupaamana Messiaana tuo toivon, joka kantaa iankaikkisuuteen saakka. Työ juutalaisten parissa tarvitsee esirukousta ja taloudellista tukea.

Voit lahjoittaa tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70331 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: juutalaistyö

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Samassa puussa -keräykseen

Tästä painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lahjoituksesi ohjautuu Kansanlähetykselle Checkout Finland Oy:n kautta. Lämmin kiitos sinulle.

Lahjoita

Share This