Raamattu rakkaaksi -keräys raamatunkäännöstyölle

Jokaisella ihmisellä on oikeus Raamatun sanaan sillä kielellä, jota hän parhaiten ymmärtää. Kuitenkin maailmassa on vielä 1,45 miljardia ihmistä, joiden äidinkielelle on käännetty vasta osa Raamatusta tai ei vielä mitään.

Lähetystyöntekijämme Mirjami Uusitalo työskentelee raamatunkäännöskonsulttina Lounais-Etiopiassa, jossa valmistuneita raamatunkäännöksiä on mahdollisuus kuunnella äänitallenteena kuuntelulaitteella. Laite toimii pienellä aurinkopaneelilla. Mirjami kertoo:

Eräs mies meni kuunteluttamaan Raamatun äänitallennetta miesporukalle, joka istui ulkona aukiolla. Yksi ryhmästä vastusti kuuntelemista ja lähti pois. Poislähtijä kuitenkin ihmetteli, miten hän saattoi kuulla vielä pitkän matkan päässäkin tallenteen puheen ja kun hän kuuli sen, hänelle tuli ilo ja hyvä olo sydämeen. Mies päätti hakeutua evankelistan luo ja kertoi tälle haluavansa tulla kristityksi.

Jumalan sana omalla äidinkielellä ei palannut tyhjänä, vaan kosketti miehen sydämeen ja hänen elämänsä sai uuden suunnan.


LUE
uusin Suuressa mukana -lehti, jossa kerrotaan raamatunkäännöstyömme tuoreimmat uutiset >>tästä.

KURKKAA raamatunkäännöstyömme video >>tästä. 

 

Diraitakielinen Uusi Testamentti äänitteenä toi iloa.
Diraitankielisen äänitetyn Uuden testamentin käyttöönottojuhlassa Lounais-Etiopiassa opeteltiin ääniraamatun kuuntelulaitteen käyttöä vuonna 2019. Pian diraitan puhujat saavat Uuden testamentin myös painettuna. Kuvan henkilöt eivät liity tekstissä olevaan tarinaan. Kuva: Mirjami Uusitalon arkisto.

 

Anna lahja raamatunkäännöstyölle

Kansanlähetyksen 54 lähetystyöntekijästä 11 toimii raamatunkäännöstyön parissa. Heidän työnsä on mahdollista yksityisten lahjoittajien ja seurakuntien tuella.

Vie sinäkin evankeliumia eteenpäin lahjoittamalla Raamattu rakkaaksi -keräykseen raamatunkäännöstyölle. Rukouksesi ja lahjoituksesi ovat tärkeitä.

Lahjoituksellasi katetaan:

  • raamatunkäännöstyössä toimivien työntekijöidemme palkka-, asumis- ja matkustuskuluja
  • joissakin projekteissa paikallisten kääntäjien palkka- ja työvälinekuluja
  • Raamattujen ja käännösmateriaalien painatuskuluja.

Voit lahjoittaa tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70360 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 84847.

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Raamattu rakkaaksi -keräykseen

Oheisesta painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This