Nummela Daniel, lähetysjohtaja

Lähetysjohtaja, pastori Daniel Nummelalla on kokonaisvastuu Kansanlähetysliikkeen työnäystä ja toiminnasta. Lähetysjohtaja vastaa liikkeen strategiasta ja hallinnosta sekä toiminnasta kotimaassa ja ulkomailla. Lähetysjohtajan vastuulla on liikkeen teologinen linja, talous sekä ulkomaiset suhteet. Hän toimii Kansanlähetyksen neljän osaston osastonjohtajien esimiehenä. Osastojen johtajina toimivat viestintäjohtaja Sanna Myllärinen, apulaislähetysjohtaja Teijo Peltola, kotimaisen työn johtaja Jukka Repo sekä hallintojohtaja Samuli Virtanen.

Olen valmistunut teologian maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2008 pääaineenaan ekumeniikka. Minulla on myös  uskonnon ja filosofian opettajan pätevyys. Vuodesta 2017 alkaen olen ollut Helsingin yliopiston teologian tohtorikoulutettava dogmatiikassa.

Lähetystyön kokemusta minulle on kymmeneltä vuodelta Japanista, missä teimme seurakuntatyötä vaimoni Mari Nummelan kanssa. Toimin Awajin ja HAT-Koben seurakunnan vastuuupastorina ja työalueen esimiehenä. Olen myös opettanut Koben luterilaisessa raamattukoulussa vuosina 2015–2019.

Koen, että lähetysjohtajan tehtävä vastaa hyvin kutsumustani ja näen sen kaikkine haasteineen innostavana. Toivon, että minut tullaan tulevaisuudessa tuntemaan selkeästä raamatullisesta teologiasta ja hyvistä yhteistyötaidoista.

Tule mukaan!

Daniel Nummela tarvitsee edelleen työnsä tueksi esirukoilijoita ja taloudellisia tukijoita. Tule mukaan Danielin tukijaksi ja liity hänen lähettäjätiimiinsä!

Tilaa Danielin uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Danielin työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22554 (Daniel Nummela). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Danielin kuukausilahjoittajaksi

Share This