Mrčela Saara

Saara Mrčela on kotoisin Slavonski Brodista, Kroatiasta, jossa hän on viettänyt lapsuutensa lähetyslapsena. Täällä kotimaassa Saaran kotikaupunki on Lappeenranta. Ammatiltaan Saara on sosionomi (AMK) ja kirkon nuorisotyönohjaaja. Tällä hetkellä hän opiskelee Kansanlähetyksen lähetyslinjalla.

Saara sai kutsun lähetystyöhön ollessaan 12-vuotias, ja samalla hän sai nuoret sydämelleen. Peruskoulun jälkeen Saaran perhe muutti Suomeen, ja lukion käytyään Saara suuntasi Diakiin opiskelemaan nuorisotyötä.

Reilut yhdeksän vuotta Saara on tehnyt nuorisotyötä mm. nuorisotyönohjaajana Taipaleen seurakunnassa, mutta lähetystyö on aina ollut esillä hänen elämässään tavalla tai toisella.

Saara kertoo: ”Koen, että lähetyskäsky, jonka Jeesus meille antoi, velvoittaa meitä kristittyjä joko lähtemään tai lähettämään. Jeesus antoi lähetyskäskyn meille jokaiselle henkilökohtaisesti, jotta ilosanoma Jeesuksen sovitus- ja lunastustyöstä tavoittaisi kaikki maailman kansat ja kielet. Koen, että nyt on oikea aika kantaa korteni kekoon.”

Lähetyslinjalla Saaraa valmistellaan lähetettäväksi nuorisotyöhön Siperiaan, Venäjälle vuonna 2020. Kielikoulussa Saara opiskelee venäjää,  minkä jälkeen hänen suunnitelmissaan on tehdä nuorisotyötä Inkerin kirkossa työyhteydessä jossakin Siperian paikallisseurakunnassa.

Tule Mukaan!

Tule mukaan mahdollistamaan nuorisotyötä Venäjällä ja liity Saaran lähettäjätiimiin! Saara tarvitsee lähettäjiä, jotka rukoilevat hänen puolestaan sekä tukevat häntä taloudellisesti. Olisitko Sinä yksi heistä?

YHTEYSHENKILÖ

Venäjän aluekoordinaattori Jukka Repo, Kansanlähetys

Tilaa Saaran uutiskirje

Ryhdy Saaran kuukausilahjoittajaksi

Anna kertalahja Saaran työlle

Voit tukea Saaran työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21539 (Saara Mrčela). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This