Mrčela Saara

Sosionomi (AMK) ja kirkon nuorisotyönohjaaja Saara Mrčela on kotoisin Slavonski Brodista, Kroatiasta, jossa hän on viettänyt lapsuutensa lähetyslapsena. Hän lähti ensimmäiselle työkaudelleen Venäjälle elokuussa 2021.

Aluksi Saara opiskeli venäjän kieltä ja kulttuuria Venäjällä. Nykyisin hän toimii lapsi- ja nuorisotyössä Inkerin kirkon työyhteydessä Pushkinin ja Marian seurakunnissa Pietarissa.

Ennen lähtöään lähetystyöhön Saara toimi nuorisotyössä reilut yhdeksän vuotta, mutta lähetystyö on aina ollut esillä hänen elämässään tavalla tai toisella.

Hän kertoo: Koen, että Jeesuksen lähetyskäsky velvoittaa meitä kristittyjä joko lähtemään tai lähettämään. Jeesus antoi lähetyskäskyn meille jokaiselle henkilökohtaisesti, jotta ilosanoma Jeesuksen sovitus- ja lunastustyöstä tavoittaisi kaikki maailman kansat ja kielet. Koen, että nyt on oikea aika kantaa korteni kekoon.”

Tässä video Saarasta, hänen kutsumuksestaan nuorisotyöhön ja rakkaudestaan Venäjää kohtaan:

Seuraa Saaran vaiheita hänen omasta videoblogistaan. Tässä hänen viimeisin videonsa:

Tule mukaan!

Tule mukaan mahdollistamaan nuorisotyötä Venäjällä ja liity Saaran lähettäjätiimiin! Saara tarvitsee lähettäjiä, jotka rukoilevat hänen puolestaan sekä tukevat häntä taloudellisesti. Olisitko Sinä yksi heistä?

YHTEYSHENKILÖ

aluekoordinaattori Markus Aitamäki, Kansanlähetys

Tilaa Saaran uutiskirje

Ryhdy Saaran kuukausilahjoittajaksi

Anna kertalahja Saaran työlle

Voit tukea Saaran työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21539 (Saara Mrčela). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This