Mrčela Saara

Lähetystyöntekijä Saara Mrčela on kotoisin Slavonski Brodista, Kroatiasta, jossa hän on viettänyt lapsuutensa lähetyslapsena. Kotimaassa Saaran kotikaupunki on Lappeenranta. Ammatiltaan Saara on sosionomi (AMK) ja kirkon nuorisotyönohjaaja. Saara valmistui lähetystyöntekijäksi Kansanlähetyksen lähetyslinjalta tammikuussa 2020.

Kutsun lähetystyöhön Saara sai ollessaan 12-vuotias, ja samalla hän sai nuoret sydämelleen. Peruskoulun jälkeen Saara muutti perheensä mukana Suomeen, ja lukion käytyään hän suuntasi Diakiin opiskelemaan nuorisotyötä.

Reilut yhdeksän vuotta Saara on tehnyt nuorisotyötä muun muassa nuorisotyönohjaajana Taipaleen seurakunnassa, mutta lähetystyö on aina ollut esillä hänen elämässään tavalla tai toisella.

Saara kertoo: Koen, että lähetyskäsky, jonka Jeesus meille antoi, velvoittaa meitä kristittyjä joko lähtemään tai lähettämään. Jeesus antoi lähetyskäskyn meille jokaiselle henkilökohtaisesti, jotta ilosanoma Jeesuksen sovitus- ja lunastustyöstä tavoittaisi kaikki maailman kansat ja kielet. Koen, että nyt on oikea aika kantaa korteni kekoon.”

Saara on lähdössä nuorisotyöhön Venäjälle Siperiaan vuoden 2021 aikana. Parhaillaan Saara opiskelee venäjän kieltä etäyhteyden kautta pietarilaisessa kielikoulussa, kunnes lähteminen Venäjälle on mahdollista. Venäjän opinnot jatkuvat myöhemmin Pietarissa,  minkä jälkeen hän toimii nuorisotyössä Inkerin kirkon työyhteydessä jossakin Siperian paikallisseurakunnassa.

Tutustu Saaraan alla olevan Kuulumisia-haastattelun kautta:

Tule mukaan!

Tule mukaan mahdollistamaan nuorisotyötä Venäjällä ja liity Saaran lähettäjätiimiin! Saara tarvitsee lähettäjiä, jotka rukoilevat hänen puolestaan sekä tukevat häntä taloudellisesti. Olisitko Sinä yksi heistä?

YHTEYSHENKILÖ

Venäjän aluekoordinaattori Jukka Repo, Kansanlähetys

Tilaa Saaran uutiskirje

Ryhdy Saaran kuukausilahjoittajaksi

Anna kertalahja Saaran työlle

Voit tukea Saaran työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21539 (Saara Mrčela). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This