Mrčela Saara

Sosionomi (AMK) ja kirkon nuorisotyönohjaaja Saara Mrčela on kotoisin Slavonski Brodista, Kroatiasta, jossa hän on viettänyt lapsuutensa lähetyslapsena. Saaran kotikaupunki Suomessa on Lappeenranta. Lähetystyöntekijäksi hän valmistui Kansanlähetysopiston lähetyslinjalta tammikuussa 2020.

Saara sai kutsun lähetystyöhön ollessaan 12-vuotias, ja samalla hän sai sydämelleen nuoret. Peruskoulun jälkeen Saara muutti perheensä mukana Suomeen, ja lukion käytyään hän suuntasi Diakiin opiskelemaan nuorisotyötä.

Saara on tehnyt nuorisotyötä reilut yhdeksän vuotta muun muassa nuorisotyön-ohjaajana Taipaleen seurakunnassa, mutta lähetystyö on aina ollut esillä hänen elämässään tavalla tai toisella.

Hän kertoo: Koen, että Jeesuksen lähetyskäsky velvoittaa meitä kristittyjä joko lähtemään tai lähettämään. Jeesus antoi lähetyskäskyn meille jokaiselle henkilökohtaisesti, jotta ilosanoma Jeesuksen sovitus- ja lunastustyöstä tavoittaisi kaikki maailman kansat ja kielet. Koen, että nyt on oikea aika kantaa korteni kekoon.”

Saara Mrčela opiskelee parhaillaan venäjän kieltä Venäjällä. Sen jälkeen hän toimii nuorisotyössä Inkerin kirkon työyhteydessä jossakin Siperian paikallisseurakunnassa.

Tässä tuore video Saarasta, hänen kutsumuksestaan nuorisotyöhön ja rakkaudestaan Venäjää kohtaan:

Seuraa Saaran vaiheita hänen omasta videoblogistaan. Tässä hänen viimeisin videonsa:

Tule mukaan!

Tule mukaan mahdollistamaan nuorisotyötä Venäjällä ja liity Saaran lähettäjätiimiin! Saara tarvitsee lähettäjiä, jotka rukoilevat hänen puolestaan sekä tukevat häntä taloudellisesti. Olisitko Sinä yksi heistä?

YHTEYSHENKILÖ

Venäjän aluekoordinaattori Markus Aitamäki, Kansanlähetys

Tilaa Saaran uutiskirje

Ryhdy Saaran kuukausilahjoittajaksi

Anna kertalahja Saaran työlle

Voit tukea Saaran työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21539 (Saara Mrčela). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This