Lahja lähetykselle – keräys juutalaistyölle

Tule kanssamme viemään hyvää sanomaa juutalaisille. Kansalle, jonka Jumala valitsi pelastussuunnitelmansa välikappaleeksi.

Me Kansanlähetyksessä haluamme tuoda kristinuskon juutalaiset juuret ja juutalaislähetyksen innostavalla tavalla myös uuden sukupolven kristittyjen tietoon.

Iloitsemme siitä, että messiaanisten juutalaisten määrä Lähi-idässä on kasvussa. Rakennamme yhdessä heidän kanssaan Jumalan seurakuntaa ja viemme hyvää sanomaa eteenpäin.

Yhdessä voimme tehdä paljon

LAHJOITA Lahja lähetykselle -keräykseen.

Näin olet mahdollistamassa työtämme juutalaisten parissa ja tukemassa messiaanisia seurakuntia sekä yhteistyökumppaneitamme Lähi-idässä:

  • Makor HaTikvah on sadan oppilaan messiaaninen peruskoulu. Koulun oppilaat ovat paikallisia messiaanisten juutalaisten perheiden lapsia ja maassa olevien kansainvälisten kristittyjen perheiden lapsia.
  • Sarigim on hyväntekeväisyysjärjestö, joka tarjoaa toimintaa juutalais- ja arabitaustoista tuleville lapsille ja nuorille. Järjestö tarjoaa myös turvapaikan sitä tarvitseville, nyt talvella myös sodan takia evakuoiduille perheille.
  • Netivah on järjestö, jonka nuorisotapahtumat tukevat nuorten hengellistä kasvua ja rohkaisevat heitä toimimaan omissa seurakunnissaan. Järjestö pitää myös armeijaan valmistavia kursseja uskoville nuorille ja palvelee seurakuntien nuorisotyöntekijöitä koulutuksilla.
  • Immanuel-kirkko on luterilainen kirkko, jonka jumalanpalvelukset ja viikkotoiminta kokoavat yhteen sekä paikallisia että ulkomaalaisia kristittyjä.
  • Beit Immanuel on kristillinen vierastalo ja toimintakeskus.
  • Caspari-keskus on Raamatun ja juutalaisuuden opinto- ja tutkimuskeskus, joka tukee messiaanista yhteisöä.
Jokainen lahjoitus on tärkeä

Työmme laajuus riippuu yhä enemmän siitä, kuinka paljon yksittäiset lahjoittajat tukevat työtä.

LAHJOITA helposti MobilePayn kautta, 22906.

Voit lahjoittaa myös nettipankissasi tämän sivun alaosassa olevan painikkeen kautta tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70438 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Kansanlähetyksen näky

Katso alla oleva tuore video Kansanlähetyksen näystä, joka on innoittanut meitä jo liki kuusi vuosikymmentä. Näkymme on edelleen sama. Myös työssämme juutalaisten parissa. Jeesus on kutsunut sinutkin mukaan viemään evankeliumia omalta kotioveltasi aina maailman ääriin asti.

 

Video: StoryFrame

Lahjoita Lahja lähetykselle -keräykseen

Oheisesta painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This