Japani

Maallistuneessa Japanissa moni elää ilman toivoa ja tarkoitusta elämälleen. Suorittamisen ja onnistumisen paineessa monet japanilaiset päätyvät itsemurhaan. Useimmat japanilaiset eivät ole koskaan kuulleet evankeliumia. Teemme lähetystyötä Japanissa, koska uskomme, että heillä on oikeus evankeliumin kuulemiseen. Japanilaiset ovat arvokkaita ja Jumalalla on tarkoitus heistä jokaiselle.

Lähes 500 vuoden lähetystyön historiasta huolimatta kristittyjen määrä Japanissa on edelleenkin alle 1%. Kristityksi kääntyminen on vaikea ja hidas prosessi.

Kerromme evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta ja tarjoamme seurakuntayhteyden uusille ja kasvaville kristityille. Seurakunta on monelle ainoa paikka, jossa sanotaan, että sinä kelpaat sellaisena kuin olet.

Osaatko kuvitella, mitä Japanissa ja maailmassa voisikaan tapahtua, jos maahan tulisi laajamittainen herätys? Tule mukaan viemään toivon ja rakkauden sanomaa rukoilemalla ja tukemalla työtä myös taloudellisesti!

Työntekijämme Japanissa:

Lisätietoa Japanin aluekoordinaattorilta Anne Tuoviselta.

Tue lähetystyötä Japanissa

Voit tehdä kertalahjoituksen netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa olevin tilitiedoin viitteellä 73008. Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä työntekijöiden profiilien kautta. Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This