Syrjätie Kia ja Markus

Markus Syrjätie on koulutukseltaan teologian maisteri ja ammatiltaan pappi ja opiskelijatyöntekijä. Hän on viettänyt lapsuudessaan yhden työkauden lähetystyössä Englannissa, ja muutoin hän on syntynyt ja kasvanut Ruotsissa, jossa hän opiskeli myös kieliä ja pedagogiikkaa.

Kia Syrjätie on sosionomi-diakoni ja lähetyssihteeri (AMK) sekä filosofian maisteri (yleinen historia). Kialla on matkalaukkulapsen kokemuksia muun muassa Ruotsista ja Saksasta.

Noomi Syrjätie opettelee ahkerasti puhumista ja hoivaa tunnollisesti pehmoeläimiään. Perheeseen syntyi toinen tytär Lydia marraskuussa 2019.

Syrjätien perhe on lähdössä lähetystyöhön Japaniin marraskuussa 2020! Markus ja Kia valmistuivat lähetystyöntekijöiksi tammikuussa 2020 Kansanlähetyksen lähetyslinjalta, jolla he valmistautuivat tulevaan ja kartuttivat tietoja ja taitoja lähetystyöntekijän tehtäviä varten.

Yksi lähetystyöntekijän tärkeimmistä työkaluista on paikallinen kieli, ja siksi heitä odottaa alkuun kahden vuoden kielikoulu Kobessa, minkä jälkeen he pääsevät tekemään seurakuntatyötä.

Japanin seurakunnat tarvitsevat rukousta ja tukea Ilosanoman levittämisessä. Maassa on toistaiseksi alle prosentti kristittyjä, ja lähetystyöntekijöitä tarvitaan sekä vakiinnuttamaan olemassa olevia seurakuntia, perustamaan uusia että kouluttamaan paikallisia työntekijöitä. Japanilaisilla on oikeus saada kuulla Jumalan rakkaudesta, ylösnousemuksen toivosta ja siitä, että Jeesuksen kautta heidätkin on armahdettu.

Tosi Jumala ei vaadi ihmiseltä täydellisyyttä vaan on heikoissa väkevä, ja saamme Jeesuksessa joka päivä uuden alun. Hän haluaa jokaisen rakkaan luotunsa yhteyteensä, ja on lähettänyt seuraajansa tekemään kaikki kansat opetuslapsikseen. Mikä riemullinen tehtävä, jossa jokaisella kristityllä on oma ainutlaatuinen paikkansa!

Tule mukaan!

Syrjätien perhe on kutsuttu olemaan Jumalan käsinä ja jalkoina Japanin kentällä. Lähtijät tarvitsevat kuitenkin lähettäjiä: taloudellisia tukijoita ja rukoilijoita. Kutsumme Sinut mukaan tekemään Markuksen ja Kian kanssa lähetystyötä Japanissa ja olemaan Suuressa mukana!

Markuksella ja Kialla on myös oma Youtube-kanava, jolla on kivoja videoita. Tässä uusin video, jossa Markus ja Kia ovat lähtötunnelmissa.

Tutustu Markukseen ja Kiaan alla olevan videon kautta:

Tutustu Syrjäteiden youtubekanavaan

YHTEYSHENKILÖ

Alukoordinaattori Anne Tuovinen

 

Tilaa Syrjäteiden uutiskirje

Ryhdy Syrjäteiden kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea Markuksen ja Kian työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21542 (Markus ja Kia Syrjätie). Kiitos tuestasi!

Share This