Syrjätie Kia ja Markus

Markus ja Kia Syrjätie ovat perheineen lähetystyössä Japanissa. He ovat tällä hetkellä kielikoulussa valmistautuen tuleviin tehtäviinsä Länsi-Japanin evankelisluterilaisessa kirkossa.

Markus on ammatiltaan pappi ja kieltenopettaja, ja Kia vihittiin juuri ennen Japaniin lähtöä diakoniksi SEKL:n lähetystyöhön. Molemmilla on omasta lapsuudestaan hyviä kokemuksia matkalaukkulapsen elämästä, ja Herran huolenpidossa pienlapsiperheenä lähetyselämään heittäytyminen tuntui turvalliselta.

Japanin seurakunnat tarvitsevat rukousta ja tukea Ilosanoman levittämisessä. Maassa on toistaiseksi alle prosentti kristittyjä, ja lähetystyöntekijöitä tarvitaan sekä vakiinnuttamaan olemassa olevia seurakuntia, perustamaan uusia että kouluttamaan paikallisia työntekijöitä.

Japanilaisilla on oikeus saada kuulla Jumalan rakkaudesta, ylösnousemuksen toivosta ja siitä, että Jeesuksen kautta heidätkin on armahdettu. Tosi Jumala ei vaadi ihmiseltä täydellisyyttä vaan on heikoissa väkevä, ja saamme Jeesuksessa joka päivä uuden alun. Hän haluaa jokaisen rakkaan luotunsa yhteyteensä, ja on lähettänyt seuraajansa tekemään kaikki kansat opetuslapsikseen. Mikä riemullinen tehtävä, jossa jokaisella kristityllä on oma ainutlaatuinen paikkansa!

Kotimaanjakso Suomessa

Markus ja Kiia perheineen ovat parhaillaan kotimaanjaksolla Suomessa. Kotimaanjaksonsa aikana he tapaavat lähettäjiään ja kertovat opiskelustaan ja työstään Japanissa. Voit tavata Markusta ja Kiiaa ja kuulla lisää heidän työstään Japanissa seuraavilla paikkakunnilla:

  • 26.11. Salon seurakunta, Halikon kirkko
  • 30.11. Forssan seurakunta, lähetysilta
  • 3.12. Naantalin seurakunta, jumalanpalvelus ja lähetystilaisuus
  • 10.12. Hakunilan seurakunta ja Länsimäki, jumalanpalvelus ja lähetystilaisuus
  • 17.12. Helsingin Kansanlähetys, Helsinki
  • 21.1.2024 Katariinan seurakunta: klo 10.00 Pyhän Katariinan kirkko ja klo 12.00 Varissuon kirkko

Tule mukaan!

Syrjätien perhe on kutsuttu olemaan Jumalan käsinä ja jalkoina Japanin kentällä. Lähtijät tarvitsevat kuitenkin lähettäjiä: taloudellisia tukijoita ja rukoilijoita. Kutsumme Sinut mukaan tekemään Markuksen ja Kian kanssa lähetystyötä Japanissa ja olemaan Suuressa mukana!

Voit lahjoittaa Markuksen ja Kian seurakuntatyölle Japanissa tai ryhtyä heidän kuukausilahjoittajakseen helposti MobilePaylla numerolla 28688.
Voit tukea Markuksen ja Kian työtä Japanissa myös kertalahjoituksella tai liittymällä kuukausilahjoittaksi alla olevien painikkeiden kautta tai verkkopankissasi. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Markuksen ja Kian viitenumero on 21542.
Syrjäteillä Japanissa

Markuksella ja Kialla on myös oma Youtube-kanava, jolla on kivoja videoita. Tässä uusin video.

Tutustu Markukseen ja Kiaan alla olevan videon kautta:

Tutustu Syrjäteiden youtubekanavaan

YHTEYSHENKILÖ

Alukoordinaattori Kirsi Tiira

 

Tilaa Syrjäteiden uutiskirje

Ryhdy Syrjäteiden kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea Markuksen ja Kian työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21542 (Markus ja Kia Syrjätie). Kiitos tuestasi!

Share This