Rantamäki Petteri ja Joanna

Olemme Rantamäen perhe. Olemme lähdössä lähetystyöhön Japaniin vuoden 2021 aikana. Tällä hetkellä opiskelemme Kansanlähetyksen lähetyslinjalla. Petteri siirtyi opiskelemaan lähetystyötä Kansanlähetyksen juniorityöntekijän tehtävästä. Joanna työskenteli parturi-kampaajana sekä opiskeli raamattulinjalla Ryttylässä. Syksyllä 2020 opinnot etenivät lähiopetukseen, joten nyt keskitymme pelkästään lähetysopintoihin sekä vierailuihin lähettäjäseurakunnissa.

Petteri on koulutukseltaan sosionomi-nuorisotyönohjaaja. Hän opiskelee myös elokuvatuotantoa etäopintoina Yhdysvaltoihin. Petteri on toiminut nuorisotyössä Kauhajoen seurakunnassa sekä Medialähetys Sanansaattajissa tuottaen samalla erilaisia mediasisältöjä.

Joanna opiskeli Diakissa sosionomiksi englanninkielellä, painotuksena yhteisön kehittäminen, ja sen jälkeen toteutti vielä lapsuutensa haaveen opiskelemalla kampaajaksi. Työkokemusta on kertynyt mm. kampaamossa, vastaanottokeskuksessa ja medialähetysjärjestö Sanansaattajissa.

Lähetystyö on ollut mielessämme jo seurustelun alkumetreiltä saakka ja olemmekin tehneet tulevaisuuden suunnitelmia kutsumukseemme liittyen jo vuodesta 2017 lähtien. Jumalan armosta olemme kuitenkin saaneet vielä odottaa ja kasvaa kunnolla yhteen Suomessa ennen lähetystyöhön lähtemistä. Koemme, että odotuksella ja kasvulla on tärkeä osansa Jumalan suunnitelmassa.

Japani nousi Petterin sydämelle jo ala-asteen ensimmäisellä luokalla, kun lähettipariskunta kertoi lähetystyöstä Itä-Aasiassa. Petteri sai läheteiltä lainaksi muutamia kirjoja, ja kiinnostus vain kasvoi. Lähetyskutsun noustessa noin 18-vuotiaana kohdemaa olikin siis jo selvillä, sillä Jumala oli herättänyt rakkauden Japania kohtaan. Kiinnostus Japania kohtaan tuli Joannalle Petterin kertomusten kautta. Maa kiehtoi erilaisuudellaan, ja häneen vetosi erityisesti sen kieli ja kulttuuri.

Vielä on vaikea sanoa, mitä kaikkea pääsemme Japanissa tekemään ja olemmekin sen suhteen avoimella mielellä. Japanissa on kuitenkin vähän kristittyjä ja vielä vähemmän nuoria kristittyjä. Toivomme, että pääsemme tekemään työtä erityisesti lasten, nuorten ja perheiden tavoittamiseksi. Uskomme myös, että mediataitojemme käyttäminen voi avata uusia ovia Japanissa.

 

Tule Mukaan!

Jotta työmme Japanissa olisi mahdollista, tarvitsemme kuitenkin lähettäjiä rukoilemaan puolestamme ja tukemaan meitä taloudellisesti. Lähdethän kanssamme Japaniin!

Yhteyshenkilö
Aluekoordinattori Anne Tuovinen
Kansanlähetys

 

Tilaa Petterin ja Joannan uutiskirje

Ryhdy Petterin ja Joannan kuukausilahjoittajaksi

Tue Petterin ja Joannan työtä Japanissa

Voit tukea Petterin ja Joannan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 23391 (Petteri ja Joanna Rantamäki). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This