Etu-Aasia

Islam on kristinuskon jälkeen toiseksi suurin uskonto maailmassa. Islamin alue ulottuu Atlantin valtamereltä Pohjois-Afrikan kautta Keski-Aasiaan ja päättää Tyynellä valtamerellä Indonesian suureen saarivaltioon.

Evankeliumin näkökulmasta islamin alue on laiminlyötyä, alueella on suhteellisen vähän kristillistä todistusta satojen miljoonien ihmisten keskuudessa. Kuka tuo heille todistuksen Kristuksesta?

Türkan on bulgarianturkkilainen nuori nainen. Hän  on kasvanut alueella, jolla suurin osa väestöstä on muslimeja. Türkan ja monet muut kristityt toimivat ympäristössään valona ja suolana, todistuksena Jeesuksesta. Türkan kertoo: ”Kristittynä eläminen islamilaisessa maailmassa voi olla vaarallistakin. On kuitenkin tärkeää, että me kristityt olemme rohkeasti todistuksena Jeesuksesta muslimeille, ja että me kristityt myös rukoilemme, koska Jumala voi ihan mitä vain. Jumala käyttää meitä.”
Kansanlähetys on perustamisestaan lähtien muistanut islamin maailmaa, jossa olemme olleet mukana  erityisesti turkkilaisen islamin parissa. Työ on ulottunut myös Keski-Aasiaan ja Pohjois- Afrikkaan.

Turkkilaisten parissa työskentelemme myös Euroopassa mm. Saksassa, jossa asuu noiden kahden miljoonan turkkilaisen vähemmistö.  Muuttoliike tuo kaukana olevat kansat lähellemme. Paljon muslimeja elää Euroopassa diasporassa irrallaan kotiseudustaan. Jotkut heistä ovat kotiovellamme.

Tehtävämme on

  •  seurakuntaa rakentava työ suurkaupungeissa
  • henkilökohtainen ihmisten kohtaaminen evankeliumilla
  • kristillisen kirjallisuuden käännöstyö ja jakelu
  • nuoren seurakunnan kouluttaminen uskon perusteisiin
  • tukea kristillisiä TV-ohjelmia
  • diakoninen avustustyö tarpeessa oleville
  • maahanmuuttajien rinnalla kulkeminen
  • tutkimustyö, jossa syvennyttään paikalliseen uskontoon

Tule mukaan rukouksin ja  taloudellisesti tukien!

Lisätietoa aluekoordinaattori Juhani Koivistolta. 

Tue työtä Etu-Aasiassa kertalahjoituksella

Voit lahjoittaa netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa mainituille tileille viitenumerolla 78058. Kiitos lahjastasi!

Lahjoita

Share This