Etu-Aasia

Etu-Aasia 

Islam on kristinuskon jälkeen toiseksi suurin uskonto maailmassa. Islamin alue ulottuu Afrikan länsirannikolta Indonesiaan ja Keski-Aasiasta Saharan eteläpuolelle. Evankeliumin näkökulmasta tämä alue on laiminlyötyä, sillä alueella on suhteellisen vähän kristillistä todistusta satojen miljoonien ihmisten keskuudessa. Kuka tuo heille ilosanoman Jeesuksesta? 

Kansanlähetys on perustamisestaan lähtien muistanut islamin maailmaa. Työntekijämme toimivat erityisesti Etu-Aasiassa, jossa kristittyjä on noin 0,2 prosenttia väkiluvusta. Työtä on tehty myös Keski-Aasiassa ja Pohjois-Afrikassa. 

Türkan on bulgarianturkkilainen nuori nainen. Hän  on kasvanut alueella, jossa suurin osa väestöstä on muslimeja. Türkan ja monet muut kristityt toimivat ympäristössään valona ja suolana, todistuksena Jeesuksesta. Türkan kertoo: ”Kristittynä eläminen islamilaisessa maailmassa voi olla vaarallistakin. On kuitenkin tärkeää, että me kristityt olemme rohkeasti todistuksena Jeesuksesta muslimeille, ja että me kristityt myös rukoilemme, koska Jumala voi ihan mitä vain. Jumala käyttää meitä.” 

Myös muslimien Etu-Aasiassa tulee saada kuulla evankeliumi ihmiseksi tulleesta Jumalasta, joka sovitti ja lunasti ihmiset ristinkuolemallaan ja ylösnousemuksellaan. Meillä on kerrottavana todellinen ilosanoma Jeesuksesta, jossa on pelastus jokaiselle ihmisille! 

Tehtävämme on 

  • seurakuntia tukeva työ suurkaupungeissa 
  • henkilökohtainen ihmisten kohtaaminen evankeliumilla 
  • kristillisen kirjallisuuden käännöstyö ja jakelu 
  • nuoren seurakunnan kouluttaminen uskon perusteisiin 
  • kristillisten TV-ohjelmien tukeminen 
  • diakoninen avustustyö tarpeessa oleville 
  • tutkimustyö, jossa syvennyttään paikalliseen uskontoon 

Tule mukaan rukouksin ja  taloudellisesti tukien!  

Työntekijämme Etu-Aasiassa: 

Lisätietoa aluekoordinaattori Mikko Tiira, Kansanlähetys

 

Tue työtä Etu-Aasiassa kertalahjoituksella

Voit lahjoittaa netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa mainituille tileille viitenumerolla 78058. Kiitos lahjastasi!

Lahjoita

Share This