Tuttu joululehti Joulun Aika on jälleen saatavilla

17.11.2021

Mainos

Joulun sanoma on kaikille ihmisille sama. Jumala lupaa, että hän ei jätä ketään yksin. Tämä ajatus auttoi Daniel Nummelaa selviämään ensimmäisten vuosien vaikeuksista lähetystyössä Japanissa. Kymmenvuotisen lähetystyöntekijän uran jälkeen Nummela toimii nykyisin Kansanlähetyksen lähetysjohtajana ja on Joulun Aika -lehden päätoimittaja. Uudessa Joulun aika -lehdessä hän kertoo puolisonsa Mari Nummelan kanssa, millaisilla eväillä joulua on hyvä viettää.

Lehdessä on toistakymmentä haastattelua tai artikkelia Suomesta ja maailmalta, eksoottisia reseptejä sekä ristikko.
• Joulu innoittaa Timo Soinin pohtimaan uskoaan ja kiittämään Kristuksesta, joka syntyi kaikkia maailman ihmisiä varten. ”Joulu ei olisi joulu ilman joulun päähenkilöä”, Soini toteaa.
• Keramiikkayrittäjä Marja Neuvonen on viettänyt tuhansia tunteja kädet kyynärpäitä myöten savessa. Aika saven äärellä avasi hänelle uutta näkökulmaa siihen, miten Jumala muovaa meitä.
• Jurvalaisen maatilan poika, sosionomi Ari Kangas on viljan ja nuorison kasvattaja ja metallimusiikin ystävä, joka kaipaa perinteistä joulua ja virsiperinnettä.
• Uusi Tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela kertoo, mitä se merkitsee, että Jumala rakastaa ihmisiä.

Joulun Aika -lehti on hyvä joulutervehdys. Sen myötä antaa parhainta mitä on tarjolla, eli hyviä uutisia Jumalan rakkaudesta.

Nipputilauksen hinta on 15,00 euroa. Nipussa on neljä lehteä. Yksittäiskappaleet maksavat 5,00 euroa. Tilaa Joulun Aika >>täältä.

Lehteä voi tiedustella myös Kansanlähetyspiirien toimistoilta. Katso oman alueesi piirin tiedot >>täältä.

Voit ostaa lehden myös äänitettynä kahdelle CD:lle yhteishintaan 10 euroa. Lähetä tilauksesi 6.12. mennessä sähköpostitse osoitteella papupoukama@gmail.com tai tilaa puhelimitse numerosta 040 507 0655. Tilaukset toimitetaan postitse, joten muistathan ilmoittaa puhelinnumerosi. Se on tarpeen postin saapumisilmoituksen vastaanottamista varten. Ovelle toimitus on mahdollista lisämaksusta.

Riemua jouluusi!

Toim. Anne Lepikko

Artikkelikuva: Heidi Tohmola

 

 

Share This