Syrjätiet asetettiin tehtäviinsä HAT-Koben kirkon yhteistyölähetteinä

7.5.2024

Japanin lähetystyöntekijämme Markus ja Kia Syrjätie asetettiin tehtäviinsä HAT-Koben kirkon yhteistyölähetteinä 7.4.2024. Todistukset jaettiin ja vastaanotettiin syvin kumarruksin.

Markuksella on tiedossa saarnoja japaniksi, ja lisäksi hän osallistuu kirkon raamattupiireihin. Viikoittaista Suomi-piiriä pariskunta vetää yhdessä, vaikka Kia onkin siinä suuremmassa roolissa.

Piirissä kerrotaan Suomesta ja opetellaan suomen kielen alkeita. Piirin lopuksi kerrotaan aina myös Jeesuksesta ja Raamatusta. Melkein kaikki piiriin osallistuvat ovat ei-kristittyjä.

Myös muuta innostavaa toimintaa on tulossa.

– Järjestämme 12. toukokuuta matalan kynnyksen ”Finland Fair” –tapahtuman kirkolla. Siinä on ajatuksena esitellä meidät uusina työntekijöinä ja kutsua ihmisiä kirkon toimintaan. Kylväjän lähetit Auviset tulevat pitämään minikonsertin sen yhteydessä, ja tarjolla on muun muassa kanelipullaa ja kahvia, Markus ja Kia kertovat.

– Otamme myös koppia HAT-Koben pyhäkoulusta ja tulevaisuudessa järjestämme jonkinlaista suurempaa lasten toimintaa.

HAT-Koben seurakunta perustettiin yli 15 vuotta sitten, ja se on edelleen nuorin Länsi-Japanin seurakunnista. Seurakunta tavoittaa erityisen hyvin etsijöitä.

Japanin lähetystyöntekijämme Markus ja Kia Syrjätie asetettiin tehtäviinsä HAT-Koben kirkon yhteistyölähetteinä 7.4.2024. Kuva: Markus Syrjätie

Rukoillaan, että kirkon toiminnan kautta moni japanilainen saisi kuulla Jeesuksesta, kääntyisi hänen puoleensa ja liittyisi seurakunnan jäseneksi.

Toim. Marja Neuvonen

Kuvat: Markus Syrjätie

Share This