Sanna Myllärinen: Jokainen elämä on merkityksellinen

19.12.2022

Minulla oli nuorena unelma: minusta tulisi ranskan kielen opettaja ja matkustaisin lomilla ympäri maailmaa. Mielessäni välkkyivät eksoottiset hiekkarannat ja monikulttuuriset ystävät. Yliopistossa opiskellessani sydämelleni tulivat kuitenkin ihmiset.

En saanut rauhaa ajatukselta, että Jumala kutsuu minua tekemään työtä ihmisten parissa. Niinpä jätin kielen opinnot kesken ja lähdin Kansanlähetykseen opiskelemaan nuorisotyötä. Enpä silloin tiennyt, että lopulta Jumala olisi uskollinen myös alkuperäiselle unelmalleni.

Vielä suurempi etuoikeus on nähdä, miten jokaisen lähtijän taakse Jumala lähettää juuri oikeat ihmiset tukiverkostoksi.

Nyt kun takana on 25 vuotta työtä Kansanlähetyksessä ja Uusi Tie -lehdessä, näen miten Jumala on johdattanut. Kun aloin seurustella, puhuimme lähetystyöstäkin ja erityisesti Israelista. Emme koskaan päätyneet lähetystyöhön itse, sen sijaan ystäviämme ja tuttujamme lähti.

Minä sain erittäin tärkeä roolin olla rohkaisemassa, rukoilemassa ja pitämässä heidän työtään esillä. Ymmärsin aika pian, että heidän saamansa kutsu oli sama kutsu kuin minunkin. “Tässä olen, lähetä minut minne tahdot”, oli yhteinen sydämen asenteemme.

Olen nyt ollut Kansanlähetyksen viestintäjohtajan tehtävässä melkein kolme vuotta. Jos nuorena toivoin, että saisin käyttää kielellisiä lahjojani sekä palvella ihmisiä, niin tässä tehtävässä se toteutuu.

Olen etuoikeutetussa asemassa, kun työni ja tiimini avulla niin moni voi lähteä maailman ääriin saakka. Vielä suurempi etuoikeus on nähdä, miten jokaisen lähtijän taakse Jumala lähettää juuri oikeat ihmiset tukiverkostoksi. Siinä verkostossa jokainen elämä on merkityksellinen.

Lempiraamatunkohtani on Sefanja 3:17:

“Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta.”

Sanna Myllärinen
Kansanlähetyksen viestintäjohtaja

 

Liity Sannan lähettäjätiimiin, ja tilaa hänen uutiskirjeensä sähköpostiisi >>tästä.

Artikkeli on julkaistu 2.12.2022 ilmestyneessä Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä.

Kuva: Philippe Gueissaz

***

Lahjoita Lahja lähetykselle -joulukeräykseen

Joulukeräys 2022 keräyskuva Lahja lähetykselle.

Tule kanssamme lähettämään kuusi uutta lähetystyöntekijäämme maailmalle. Kolme heistä suuntaa pakolaistyöhön Eurooppaan, kaksi juutalaistyöhön Lähi-itään ja yksi Inkerin kirkon palvelukseen. Tavoitteena on, että he pääsevät lähtemään työalueilleen vuoden 2023 aikana.

Kevät tulemaan olemaan työntäyteistä, kun uudet lähetit vierailevat seurakunnissa ja etsivät lähettäjiä. Yksikään lähtijä ei voi lähteä ilman satojen ihmisten tukiverkkoa: läheisiä, rukoilijoita, rohkaisijoita ja lahjoittajia.

LAHJOITA Lahja lähetykselle -joulukeräykseen, jotta uudet lähetystyöntekijämme pääsevät aloittamaan työnsä ja ilosanoma Jeesuksesta etenee.

Voit lahjoittaa nettipankkisi kautta sivun alaosassa olevan lahjoituspainikkeen kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lue lisää keräyksestä >>tästä.

Rahankeräyslupa nro. RA/2021/1202, voimassa 1.1.2022 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lahjoita Lahja lähetykselle -joulukeräykseen

Oheisesta painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This