Myllärinen Sanna, viestintäjohtaja

Monelle teistä olen tuttu kasvo ja nimi Uusi Tie -lehden sivuilta ja kirjakustantamosta, jossa ehdin työskennellä lähes 20 vuotta. Helmikuun lopulla 2020 minut valittiin Kansanlähetyksen viestintäjohtajaksi. Yksi ympyrä sulkeutui, sillä Kansanlähetyksestä matkani Jumalan valtakunnan työssä aikoinaan alkoi, nuorisotiimistä.

Jos onkin moni asia muuttunut vuosien aikana, niin yksi ei ole: saman Jeesuksen kanssa saan yhä taivaltaa tänäänkin. Hän kutsui minut omakseen, hän kutsui minut työhön ja hän kutsuu minua lepäämään. On upeaa ymmärtää olevansa osa Jumalan suurta suunnitelmaa – juuri sellaisena kuin olen, keskeneräisenä mutta alati oppivana. Sellaisena Sinutkin on kutsuttu – kiitos, että olet Suuressa mukana.

Viestintäjohtaja Sanna Myllärinen tarvitsee esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat hänen työnsä. Olisitko Sinä yksi heistä? Voit liittyä Sannan lähettäjätiimiin, tukea hänen työtään kertaluonteisesti tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä tämän sivun alalaidasta valitsemasi lomakkeen.

Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin, tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52 ja viite 31752.

Tilaa Sanna Myllärisen uutiskirje

Tee kertalahjoitus Sannan työlle

Voit tukea Sanna Myllärisen työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Sannan viite on 31752. Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.

Lahjoita

Ryhdy Sanna Myllärisen työn kuukausilahjoittajaksi

Share This