Salla Pulliaisella on monta lankaa käsissään

12.5.2021

– Iloitsen työssäni siitä, että saan olla käytännön järjestelyin mahdollistamassa evankeliumin eteenpäin viemistä täällä Suomessa, kertoo Kansanlähetyspäivien tapahtumakoordinaattori Salla Pulliainen.

Salla vastaa Kansanlähetyspäivien talkoolaisista, myynti- ja esittelypaikoista, nettisivuista, sosiaalisesta mediasta ja tapahtuman turvallisuudesta. Työtehtävät vaihtelevat rakenteiden pystytyksestä talkoolaisten kanssa työskentelyyn sekä varastojen siivoamisesta kokouksissa suunnittelemiseen. Työhön kuuluu myös yhteydenpitoa ohjelmansuorittajiin ja yhteistyökumppaneihin.

– Parasta työssäni on se, että saan tehdä sitä toisten ihmisten kanssa ja erityisesti juuri talkoolaisten kanssa, sillä he ovat meille korvaamaton apu. Toivon, että he saisivat kokea olevansa tärkeitä, Salla kertoo.

Koronapandemia on tuonut Sallan työhön runsaasti haasteita. Työtehtäviä on pitänyt aikatauluttaa ja priorisoida uudelleen. Koska kesän pandemia-tilannetta on vaikea ennustaa, suunnitelmia on täytynyt tehdä useampia, jotta tapahtuma voidaan toteuttaa vastuullisesti.

– Sain ensimmäisen kosketuksen Kansanlähetykseen, kun tulin kokkikoulutukseni jälkeen Kansanlähetysopiston nuorisotyölinjalle vuonna 2014. Opintojen aikana kutsumukseni nuorisotyöhön sekä hengelliseen työhön vahvistui. Muistan jo tuolloin miettineeni, että Kansanlähetys voisi työnantajana olla mielekäs.

Salla kokee Jumalan johdatusta siinä, että hän tuli opiskelemaan Kansanlähetysopistolle, sekä myös siinä, että työpaikka tapahtuma-koordinaattorina avautui hänelle. Tällä hetkellä Salla viimeistelee työnsä ohella opintojaan sosionomiksi  ja kirkon nuorisotyönohjaajaksi.

– Toivon, että voisin omalta osaltani olla kehittämässä Kansanlähetyspäiviä niin, että yhä useammat nuoret voisivat löytää tiensä päiville ja heille olisi siellä kiinnostavaa ohjelmaa.

P.S. Kansanlähetyspäivät pidetään 2.–4.7.2021. Lue lisää >>tästä.

Artikkeli on julkaistu Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä 2/2021, joka ilmestyi 6.5.2021.

Teksti: Marja Neuvonen
Kuva: Sanna Myllärinen

***

Sinäkin voit olla mukana!

Korona-aika on antanut Kansanlähetykselle mahdollisuuden uudenlaiseen evankelioimiseen, ja olemme menneet rohkeasti kohti uutta. Olemme tavoittaneet runsaasti ihmisiä uusien väylien, kuten verkkokurssien ja -tapahtumien sekä podcastien, kautta. Myös striimattujen jumalanpalvelusten katsojamäärät ovat kasvaneet paljon.

Juuri nyt haluamme vahvistaa monipuolistuvan mediatyömme lisäksi muun muassa Inkerin kirkon työtä Venäjällä, tukea lähtöä odottavia uusia lähettejämme sekä varmistaa koulutuskeskuksen rakennushankkeen etenemisen Etiopian työalueellamme.

Tarvitsemme esirukousta ja taloudellista tukea. Tukesi avulla voimme varmistaa uusien alkujen vahvistumisen ja evankeliumin työn jatkuvuuden.

Lahjoita Katso, uutta kasvaa -keräykseemme, jonka tuotto käytetään sinne, missä tarve on tällä hetkellä suurin. Lue lisää keräyksestä.

Voit lahjoittaa suoraan tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70328 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Uutta kasvaa

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Katso, uutta kasvaa -keräykseen

Mahdollista evankeliumin työn jatkuvuus. Tästä painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lahjoituksesi ohjautuu Kansanlähetykselle Checkout Finland Oy:n kautta. Lämmin kiitos sinulle.

Lahjoita

Share This