Rukoillaan yhdessä Kansanlähetyksen taloustilanteen puolesta

15.6.2023

Kiitos sinulle, että rukoilet kanssamme:

Herra, anna apusi Kansanlähetyksen haastavaan taloustilanteeseen. Lähetä ystäviä tukemaan Kansanlähetyksen työtä rukouksin sekä taloudellisesti.

Kiitos jokaisesta esirukoilijasta, vapaaehtoisena toimivasta ja taloudellisesta tukijasta. Turvaa yhteisen työmme jatkuminen evankeliumin eteenpäin viemiseksi.

Siunaa Kansanlähetyksen 54:ää lähetystyöntekijää, jotka työskentelevät ilman Raamattua, ilman vapautta, ilman evankeliumia ja ilman Messiasta olevien parissa. Anna, Herra, kaikille lähetystyöntekijöille lisää lähettäjiä sekä lähettäviä seurakuntia työn tukijoiksi.

Rohkaise ja varusta erityisesti kuutta lähetystyöntekijää, jotka siunattiin työhönsä tämän vuoden alussa ja ovat nyt valmistautumassa lähtöön.

Johdata Kansanlähetyksen kotimaassa tehtävää työtä. Sytytä, Jeesus, uskon liekki suomalaisten sydämiin ja anna Raamatun sanan tulla rakkaaksi. Anna meidän yhdessä lähteä liikkeelle tavoittamaan suomalaisia, jotka eivät vielä tunne sinua. Suo evankelioimis- ja lähetysnäyn vahvistua Suomessa, jotta jokainen voisi kuulla hyvän sanoman Jeesuksesta.

Anna Kansanlähetyksen johdolle, kaikille työntekijöille ja liittohallitukselle rohkeutta ja viisautta tähän taloudellisesti haasteelliseen tilanteeseen.

Siunaa yhteinen työmme.

Jeesuksen nimessä. Aamen.

***

Lue Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Daniel Nummelan ja hallintojohtaja Samuli Virtasen vetoomus ja lahjoita tukikeräykseen >>tästä.

Kuvituskuva: Envato

Share This