Avunpyyntö – lahjoita tukikeräykseen

Hyvä työmme ystävä,

Kansanlähetysnäyn ytimessä on kutsumus viedä sanoma Jeesuksesta kaikille kansoille. Yhdessä tuhansien esirukoilijoiden, vapaaehtoisten, taloudellisten tukijoiden ja työntekijöidemme kanssa olemme jo 56 vuoden ajan toteuttaneet Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä. Yhteinen tehtävämme Jumalan valtakunnan hyväksi on tarjonnut meille aitiopaikan evankeliumin ilosanoman eturintamassa.

Olemme yhdessä kertoneet Jumalan rakkaudesta toivottomuuden keskellä eläville ihmisille. Olemme kääntäneet Raamattua eri kielille, kulkeneet murtuneiden ja kodittomien rinnalla. Olemme rakentaneet kirkkoja, perustaneet seurakuntia ulkomailla ja rakentaneet yhteisöjä kotimaassa. Meillä ei ole epäilystäkään siitä, että Jumala haluaa meidän yhä seuraavan näkyämme Raamattu rakkaaksi – evankeliumi kaikille. Mutta taloudellinen tilanteemme on tällä hetkellä haastava.

Tämä johtuu monesta eri tekijästä: Espoon seurakuntayhtymä päätti leikata lähetysmäärärahojamme 153 000 eurolla. Myös muutamissa pienemmissä seurakunnissa tuki on vähentynyt. Samaan aikaan yleinen hintataso ja toimintamme menot ovat nousseet voimakkaasti. Kansanlähetysliikkeen taloudellinen tulos oli viime vuonna 250 000 euroa miinuksella. Tänä vuonna alijäämä uhkaa kasvaa entistä suuremmaksi. Kiristyvän taloustilanteen takia tarvitsemme kipeästi lisää lahjoittajia turvaamaan yhteisen toimintamme.

Uskomme yhteisen työmme tärkeyteen ja siksi haluamme tehdä kaikkemme, että työmme ei supistuisi. Luotamme siihen, että niin kuin Jeesus sai ruokittua viidellä leivällä ja kahdella kalalla nälkäisen ihmisjoukon, Hän voi tänäänkin siunata sinun lahjasi, jotta voimme ravita niitä, joilla on hengellinen nälkä. Yhdessä voimme jatkaa evankeliumin kertomista heille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet.

Vetoamme sinuun, hyvä ystävä. Työmme tarvitsee kipeästi tukeasi. Voit auttaa meitä tekemällä kertalahjoituksen Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille sivun alaosassa olevin maksutiedoin. Kiitos!

Lisäksi etsimme myös uusia kuukausilahjoittajia. Voisitko rukoillen harkita mukaan lähtemistä? Kuukausilahjoittaminen on sinulle vaivattominta ja meille kustannustehokkainta. Ota yhteyttä puhelimitse 019 77 920, sähköpostitse lahjoitus@sekl.fi tai kotisivuillamme:
kansanlähetys.fi/kuukausilahjoittajaksi.

Kiitämme sinua siitä, että eri tavoin viet kanssamme rakasta evankeliumia mahdollisimman monelle, jotta heissäkin syntyisi usko ja rakkaus Jumalaan. Kiitos, että olet mukana lähetystyöntekijämme, kotimaantyöntekijämme tai kansanlähetyspiirin lähettäjätiimissä ja ystävärenkaassa.

”Kukin antakoon sen mukaan kuin on mielessään päättänyt, ei vastahakoisesti eikä pakosta, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa.” (2. Kor. 9:7)

Sinusta kiitollisena ja sinua siunaten,

Daniel Nummela     Samuli Virtanen
lähetysjohtaja          hallintojohtaja

***

Kuvassa Daniel Nummela (oik.) ja Samuli Virtanen. Kuva: Sanna Myllärinen.

Lahjoita tukikeräykseen

Voit lahjoittaa oheisella lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 77774 tilille:
Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.
Voit lahjoittaa myös MobilePayllä, 24124.
Lämmin kiitos lahjastasi.
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Tilaa Suuressa mukana uutiskirje

Share This