Rukoillaan vainottujen kristittyjen puolesta

5.6.2024

Miljoonat kristityt elävät vaikeissa olosuhteissa ja joutuvat vainotuiksi uskonsa vuoksi.

Seurakunta on Kristuksen ruumis ja ”jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki muutkin jäsenet” (1. Kor. 12:26). Vainotut kristityt tarvitsevat tukeamme ja esirukouksiamme. Jumala voi antaa turvan ja rohkeuden vainojenkin keskellä.

Herra hankkii oikeutta sorretuille, nälkäisille hän antaa leipää. Herra päästää vangitut kahleista, hän antaa sokeille näön ja nostaa maahan painetut jaloilleen. (Ps. 146:7–8)

Rukoillaan yhdessä

HERRA, auta meitä olemaan hereillä ja muistamaan heitä, jotka kärsivät uskonsa tähden. Anna meille viisautta toimia heidän tilanteensa helpottamiseksi.

Ole kristittyjen siskojen ja veljiemme vierellä, kun oma yhteisö, perhe tai suku painostavat ja kohtelevat heitä vihamielisesti. Rohkaise hyljättyjä ja ulkopuolelle suljettuja. Ole heidän kanssaan, joilla ei ole mahdollisuutta tavata toisia kristittyjä.

Tue häntä, joka joutuu kohtaamaan henkistä tai fyysistä väkivaltaa uskonsa tähden. Auta löytämään piilopaikka tai pakomahdollisuus. Lohduta ja anna kestävyyttä vangituille ja kidutuksen uhreille. Varjele vaaroilta häntä, joka pelkää henkensä puolesta.

Anna jokaiselle vainotulle kristitylle edes yksi läheinen ystävä tai kontakti, jonka kanssa jakaa kärsimyksen taakkaa. Jeesus, kiitos siitä, että vaikka kaikki yhteydet katoaisivat, yhteys sinuun ei koskaan katoa.

Suo vainotuille kristityille mahdollisuus saada hengellistä ravintoa Raamatun sanasta ja kristillisestä kirjallisuudesta omalla äidinkielellään.

Anna Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan vainottujen kristittyjen löytää kristillisen satelliittitelevision SAT-7:n ohjelmat ja saada niiden kautta raamattuopetusta, rohkaisua sekä kokea seurakuntayhteyttä.

Jätämme vainotut kristityt Herra sinun turviisi.

Jeesuksen nimessä. Aamen.

***

Tule mukaan

Lahjoita Turva Jeesuksessa -keräykseen, jonka tuotto käytetään Kansanlähetyksen työhön ilman vapautta olevien parissa.

Lue lisää keräyksestä ja lahjoita >>tästä.

Kuva: Envato

Share This