Turva Jeesuksessa – keräys ilman vapautta oleville

Olen tullut uskoon. Vaihdoin nimeni ja kaikki ovat alkaneet vastustaa minua. Tulin uskoon Isän rakkaudesta, Pyhän Hengen voimasta ja Jeesuksen Kristuksen armosta. Älkää unohtako rukoilla puolestamme.

Darab (nimi muutettu), SAT-7:n mieskatsoja Iranista

 

Maailmassa on miljoonia kristittyjä, jotka eivät voi elää vapaasti todeksi elämää Jeesuksen opetuslapsena. Monet heistä elävät maissa, joissa kristityt ovat pieni ja eristyksissä elävä vähemmistö.

Yksi Kansanlähetyksen neljästä lähetystyön painopistealueesta on “ilman vapautta olevat”. Teemme työtä niiden parissa, joilla ei ulkoisten olosuhteiden tähden ole mahdollisuutta kuulla evankeliumin ilosanomaa tai elää uskoaan avoimesti todeksi.

Kuljetaan yhdessä heidän rinnallaan.

LAHJOITA Turva Jeesuksessa -keräykseen, niin tuet työtämme ilman vapautta olevien parissa:

  • Kirjallisuustyö: Tuemme vainottujen kristittyjen raamattu- ja kirjallisuustyötä, toimitamme Jumalan sanaa vainotuille seurakunnille sekä järjestämme koulutusta. Lisäksi annamme taloudellista tukea sitä tarvitseville.
  • Medialähetystyö: Kristillisen satelliittitelevision SAT-7:n ohjelmat tarjoavat ilman vapautta eläville kristityille seurakuntayhteyden, raamatullista opetusta ja rohkaisua. Tuemme SAT-7:n toimintaa taloudellisesti ja lähettämällä työntekijän.
  • Työ liikkeellä olevien kansojen parissa: Autamme maahanmuuttajia käytännön asioissa heidän sopeutuessaan uuteen asuinympäristöön, kerromme evankeliumia sekä käymme yhdessä läpi uskoon ja Raamattuun liittyviä kysymyksiä.

Lahjoita MobilePayn kautta, 88162.

Voit lahjoittaa myös nettipankissasi sivun alaosassa olevan painikkeen kautta tai pankissasi viitenumerolla 70331 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI83 8000 1501 5451 08.

LÄMMIN KIITOS lahjasta ja rukouksistasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Turva Jeesuksessa -keräykseen

Oheisesta painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This