Raamattukesä – Kansanlähetyspäivien ennakkoseminaari – johdattaa Efesolaiskirjeen sanomaan

31.5.2019
Raamattukesä on hyvä startti Kansanlähetyspäiville.

Heinäkuun neljäntenä päivänä alkavassa seminaarissa aiheena on Uusi elämä ja yhteisö Kristuksessa – Efesolaiskirjeen sanoma.

Kansanlähetyksen raamattukouluttaja, TT Vesa Ollilainen opettaa torstaina, mitä Efesolaiskirje kertoo uudesta elämästä ja uudesta yhteisöstä.
– Vaikka kirjeen kirjoittamisesta on kulunut jo kaksi tuhatta vuotta, on se edelleen lohduttava ja haastava, Vesa Ollilainen toteaa.

Torstai-ilta päättyy yhteiseen lauluiltaan ja iltapalaan. Perjantaina Kansanlähetyksen raamattukouluttaja, päätoimittaja Leif Nummela puhuu Efesolaiskirjeen sanomasta liittyen uuteen yhteyteen ja uusiin arvoihin.

Perjantai-iltapäivän opetuksesta vastaa Kansanlähetysopiston rehtori Niilo Räsänen. Hänen aiheenaan on uusi ykseys.
– Nyt jos koskaan kristillinen kirkko tarvitsee apostoli Paavalin ajankohtaista opetusta avioliitosta, perheestä ja työelämästä. Seurakunta on taisteleva ja siksi kristityn tulee pukeutua ”Jumalan koko sota-asuun”, Niilo Räsänen sanoo.

 Seminaari järjestetään Kansanlähetysopistolla Ryttylässä, Kansanlähetysopistolla 4.-5.7.2019, Kappelirakennuksessa. Hinta 50 €, sisältää ruokailut ja majoituksen. Majoittua voi myös teltassa, asuntoautossa tai -vaunussa. Tuo mukaan omat liinavaatteet.

Ohjelma ja ilmoittautuminen tästä.

Heti ennakkoseminaarin jälkeen vietetään Kansanlähetyspäiviä 5.–7.7.

Tule nauttimaan kesäisistä päivistä hyvän opetuksen ja ystävällisen ilmapiirin parissa!

Tämän artikkelin lahjoitukset käytetään Lähetyskeskuksessa tehtäviin rakennus- ja korjausinvestointeihin. Erityisesti tarvitsemme varoja lisämajoitustilojen rakentamiseen. Pankkitilit ovat alla. Käytä viitettä 81854. Kiitos.

Jumalan siunausta sinulle.

Share This