Kansanlähetyspäivien teemana ”Raamattu rakkaaksi”

31.5.2019

Raamattu on maailman luetuin kirja. Kautta historian tuo kirja on muuttanut miljoonien ihmisten elämän. Ennen kaikkea Raamattu kertoo Jumalan suuresta pelastushistoriasta, joka huipentuu Jeesuksen kuolemaan ja ylösnousemukseen. Jeesus onkin Raamatun punainen lanka. Hän on ollut mukana jo luomisessa ja tulee olemaan omiensa kanssa iankaikkisuudessa. Tänään odotamme Herramme paluuta kirkkaudessa.

Kansanlähetyksessä haluamme korostaa Raamatun asemaa. Ilman Jumalan sanaa ei ole herätystä, ja ilman herätystä ei ole lähetystä.

Kansanlähetyspäivien ohjelmassa on tänä vuonna runsaasti raamattuopetuksia. Niitä pitävät muun muassa Leif Nummela, Vesa Ollilainen, Niilo Räsänen  ja Mika Tuovinen. Lisäksi saamme muun muassa kuulla terveisiä lähetyskentiltä, nauttia musiikista ja tavata tuttuja. Eri-ikäiset juhlavieraat on huomioitu monipuolisessa ohjelmassamme. Lapsillekin on järjestetty omaa ohjelmaa.

 

Kansanlähetyspäivillä 2017, jolloin Kansanlähetys järjestönä vietti 50-vuotisjuhlaansa, ajatuksiaan jakoivat muun muassa liittohallituksen puheenjohtaja Tuomo Heikkilä (vas.), lähetysjohtaja Timo Rämä (eläkk.), edellinen hallituksen puheenjohtaja Heimo Karhapää ja ensimmäinen pääsihteeri Matti Väisänen. Haastattelijana Laura Järvinen (oik.)

 

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun Kansanlähetys muutti Ryttylään, entisen kartanon ja koulukodin alueelle. Tervetuloa nauttimaan Suomen suvesta, hyvästä raamattuopetuksesta ja toistemme seurasta Kansanlähetyspäiville Ryttylään!

 

Musiikissa ovat houseband Ossi Mäki-Reinin johdolla, Kansanlähetyspäivien kuoro ja Solina-kuoro.

Majoitus
Kansanlähetyspäivillä on monta vaihtoehtoa majoittua. Tarjolla on asuntoauto- ja vaunupaikkoja, telttapaikkoja, koulumajoitusta sekä kiintiöt Riihimäen Scandiciin ja Kiipulan opistoon. Lisätietoja nettisivuilla.

Sydämellisesti tervetuloa 52. Kansanlähetyspäiville Ryttylään 5.–7.  heinäkuuta 2019!

Jarkko Haapanen

Niilo Räsänen

Päivi Räsänen

Jukka Repo

päivien johtajat

Share This