R4M: Maahanmuuttajatyön joukkueet

18.8.2019

Maahanmuuttajatyön hyväksi juoksee tänä vuonna ennätysmäärä viestijoukkueita. Kaikenkaikkiaan kuusi viestijoukkuetta eli yhteensä 24 henkilöä on ottanut haasteen vastaan ja kerää varoja maahanmuuttajatyöhön Suomessa!

Tule mukaan mahdollistamaan maahanmuuttajien kohtaamista ja käytännön asioiden opettamista Suomessa. Maahanmuuttajatyön viestijoukkeen juoksulla kerätään varoja maahanmuuttajien parissa tehtävälle työlle Suomessa. Jokaisen maahanmuuttajan tausta ja lähtösyyt ovat erilaisia. Moni on menettänyt kaiken, jopa koko perheensä ja sukunsa. Tehtävämme on kristittyinä kohdata, palvella ja rakastaa maahanmuuttajia Jumalan luomina arvokkaina ihmisinä ja lähimmäisinämme. Opetamme maahanmuuttajille suomen kieltä, kotoutumista edistäviä arjen taitoja ja kristinuskon perusteita. 

Kannusta Sinäkin maahanmuuttajatyön joukkueiden juoksijoita ja osallistu juoksuhaasteen lahjoittamalla maahanmuuttatyöhön Suomessa tilille FI83 2070 1800 0283 25 (Suomen Ev. lut. Kansanlähetys) viitenumerolla 70645.

Maiju Ollilainen juoksee viestijoukkueiden kanssa maahanmuuttajatyön hyväksi.
Kuvassa Maiju Ollilainen, maahanmuuttajatyön linjavastaava. Kuva: Harri Turunen, Kansanlähetyksen medialinja

 

Lisätietoa maahanmuuttajatyön viestijoukkueista ja keräyskohteesta voit kysellä maahanmuuttajalinjan linjavastaavalta Maiju Ollilaiselta, os. maiju.ollilainen@sekl.fi tai puh. 050 352 2503.

Lahjoita maahanmuuttajatyölle

Voit lahjoittaa Kansanlähetyksen maahanmuuttajatyölle käyttämällä sivun alalaidassa olevia Kansanlähetyksen tilinumeroita. Viitteellä 70645 tuet maahanmuuttajatyötä Suomessa. Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This