Pullopostia

27.7.2020

Eräs entisen Neuvostoliiton alueella asuva kuuro mies kertoi:

”Tulin nuorena uskoon ja kävin säännöllisesti seurakunnan tilaisuuksissa. Jonkin ajan kuluttua kuitenkin irtaannuin seurakunnan toiminnasta ja aloin elää elämääni entiseen malliin.

Harrastin kalastusta. Kerran, kun olin joella kalassa, huomasin vedessä ajelehtivan muovipuollon. Nostettuani sen ylös huomasin, että sen sisällä oli esite. Vedin sen pullosta ulos ja huomasin, että sen kannessa luki: ’Minä seison ovella ja kolkutan.’ Ymmärsin, että Jumala näki minut ja kutsui näin minua takaisin yhteyteensä.

Palasin seurakuntaan ja kuulin, että joku oli jakanut näitä evankelioivia esitteitä ihmisille. Ilmeisesti henkilö, joka oli sen saanut, oli tunkenut sen pulloon ja heittänyt jokeen. Jumala käytti tätä pois heitettyä esitettä muuttamaan elämäni suunnan.”

Kertomuksen on muistiin merkinnyt
Idän kirjallisuustyö

Lahjoitustiedot ovat tämän artikkelin alapuolella.

Ota yhteyttä

Peltola Teijo

apulaislähetysjohtaja. Kansanlähetyksen lähetystyön strateginen suunnittelu ja operatiivinen johtaminen, kansainväliset verkostot. Lähetysteologia, koulutusyhteistyö, juutalaistyö, vs. aluekoordinaattori liikkeellä olevat kansat, Etiopia (kummityö ja Jimman koulutuskeskus), Keski-Aasia ja Tansania

teijo.peltola@sekl.fi

+358 44 447 7895

Tule mukaan Idän kirjallisuustyöhön!

Tue idän kirjallisuustyötä. Voit lahjoittaa oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla tilille FI14 5043 1920 0034 52 tai jollekin muulle sivun alareunassa luetellulle tiliille viitenumerolla 70807.
Jumalan siunausta sinulle ja kiitos lahjastasi!

Lahjoita

Share This