Podcastit tarjoavat virkistystä ja rakentumista arkeen

7.6.2021

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys on alkanut julkaista uusia podcasteja. Podcastit ovat ohjelmia, joita voi kuunnella älypuhelimella tai tietokoneella haluamanaan aikana.

Pieni ihminen suuressa mukana

Lähetysjohtaja Daniel Nummela keskustelee mielenkiintoisten vieraiden kanssa uskosta, teologiasta ja elämästä.

 

Lähetystyön takahuone

Radiosta tuttu Mika Järvinen johdattaa kuulijan asiantuntijoiden kanssa lähetystyön teemoihin. Ohjelma tarjoaa avauksen kahvipöytäkeskustelulle ja henkilökohtaiselle pohdinnalle lähetystyöstä.

 

Kirjoitusten pauloissa

Markuksen evankeliumia läpikäyvä Kirjoitusten pauloissa -podcast ilmestyy arkipäivisin.

 

Itse ajattelijat

Itse ajattelijat -podcastia juontaa Kansanlähetyksen hallintojohtaja Samuli Virtanen. Ohjelmassa ajankohtaisista yhteiskunnallisista teemoista keskustelevat Leif Nummela ja Timo Soini.

Lue lisää Kansanlähetyksen podcasteista >>tästä.

Lisäksi Kansanlähetyksen piirijärjestöt julkaisevat muun muassa seuraavia podcasteja:

Jeesus tulee – oletko valmis

Kari Teikari ja Sakari Kalliomaa keskustelevat siitä, mitä maailmassa tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa. Podcast tarjoaa raamatunopetusta, saarnoja sekä keskustelua Jeesuksesta Kristuksesta ja Jumalan pelastussuunnitelmasta.

 

Pastorit Pohjanmaalta

Keski-Pohjanmaan Kansanlähetyksen työntekijöiden tekemä podcast, jossa käsitellään hengellisiä asioita laidasta laitaan.

 

Teksti: Mika Järvinen, Anne Lepikko
Kuva: Jonathan Farber / Unsplash

Artikkeli on julkaistu Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä 2/2021, joka ilmestyi 6.5.2021.

***

Anna tukesi sinne missä tarve on suurin

Katso, uutta kasvaa -keräyskuva 2/2021

Korona-aika on antanut Kansanlähetykselle mahdollisuuden uudenlaiseen evankelioimiseen, ja olemme menneet rohkeasti kohti uutta. Olemme tavoittaneet runsaasti ihmisiä uusien väylien, kuten podcastien sekä verkkokurssien ja -tapahtumien kautta.

Juuri nyt haluamme vahvistaa monipuolistuvan mediatyömme lisäksi muun muassa Inkerin kirkon työtä Venäjällä, tukea lähtöä odottavia uusia lähettejämme sekä varmistaa koulutuskeskuksen rakennushankkeen etenemisen Etiopian työalueellamme.

Tarvitsemme esirukousta ja taloudellista tukea. Tukesi avulla voimme varmistaa uusien alkujen vahvistumisen ja evankeliumin työn jatkuvuuden.

Lahjoita Katso, uutta kasvaa -keräykseemme, jonka tuotto käytetään sinne, missä tarve on tällä hetkellä suurin. Lue lisää keräyksestä >>tästä.

Voit lahjoittaa suoraan tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70328 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Uutta kasvaa

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Katso, uutta kasvaa -keräykseen

Mahdollista evankeliumin työn jatkuvuus. Tästä painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lahjoituksesi ohjautuu Kansanlähetykselle Checkout Finland Oy:n kautta. Lämmin kiitos sinulle.

Lahjoita

Share This