Perijan-rouva odottaa Krushevon kirkon valmistumista

12.3.2020

Krushevolainen Perijan-rouva Bulgariassa on aktiivinen jumalanpalveluksissa kävijä. Hän on kiinnostunut Messias-ennustuksista ja haluaa oppia lisää kristinuskosta. Niinpä hän on osallistunut myös Krushevon seurakunnan järjestämälle Al Massira -kurssille.

– Olin jo pienestä pitäen hyvin kiinnostunut uskonasioista ja pyrin harjoittamaan islaminuskoa antaumuksella. Noin viisi vuotta sitten sain kuulla evankeliumin Jeesuksesta, tulin uskoon ja sain kasteen Feymi-pastorilta, Perijan kertoo.

Jeesus merkitsee Perijanille Vapahtajaa ja tietä taivaaseen.
– Jeesus oli jo pitkään kutsunut minua seuraajakseen, mutta vasta Feymi-pastorin opetuksesta ymmärsin, mitä evankeliumi tarkoittaa.

Perijan iloitsee siitä, että Herran huone valmistuu Krushevon kylällä. Myös hänen poikansa ja tyttärensä ovat uskovia kristittyjä ja odottavat innolla kirkon valmistumista.
– Uskomme, että kirkko täyttyy ihmisistä.

Haastattelu ja kuva: Reino Saarelma

Tule mukaan rakentamaan kirkkoa Krushevoon

Voit lahjoittaa alla olevan painikkeen kautta tai verkkopankissasi sivun alareunassa annetuin tilitiedon viitteellä 78113. Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä liittymällä Haveristen lähettäjätiimiin. Samalla saat tietoa rakennusprojektin etenemisestä. Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This