Iloisia uutisia: lämmittävät lahjat ovat matkalla Saksaan

6.10.2023

Kansanlähetyksessä jouluvalmistelut ovat täydessä vauhdissa. Projektityöntekijämme Esko Mäki-Soini kertoo, miten Villasukkia idän lapsille -jouluprojektiin liittyvät valmistelut ovat edenneet: ”Painatimme Bratislavassa 9 300 Raamatun kertomuksia lapsille -kirjaa. Kirjat painettiin venäjäksi, ukrainaksi ja romaniaksi. Näitä kirjoja saapui 9 000 kappaletta Tabean varastolle Saksaan maanantaina 2.10. Saksasta ne menevät joulupakettien mukana Ukrainaan, Valko-Venäjälle ja Moldovaan.”

Mäki-Soini lisää, että romaniankielisistä kirjoista 300 lähetettiin Romanian Bukarestiin. Siellä Kansanlähetyksen yhteistyökumppani, paikallinen luterilainen seurakunta, jakaa kirjat joululahjojen ja ruokapakettien kera köyhille perheille.

Myös sukkarintamalta kuuluu hyviä uutisia. Mäki-Soini iloitsee torstaina 5.10. Tuurista kohti Saksaa lähteneestä sukkakuormasta. ”Kuormassa on 2 182 paria käsin kudottuja villasukkia. Saksassa ne pakataan samoihin joulupaketteihin Raamatun kertomuksia lapsille -kirjojen kanssa. Tämä on suuri kiitoksen aihe, kun saamme näin välittää Jeesuksen rakkautta ja lämpöä idän lapsille köyhyyden ja sodan keskelle. Ilman teitä, rakkaat ystävät, meillä ei olisi mitään lähetettävää.”

Sukkapaketteja voi edelleen lähettää seuraavaan osoitteeseen: Hanna Saarenpää, Apilapolku 1, 63610 Tuuri, puh. 040 769 2077. Hannalle voi myös viedä paketit suoraan kotiin; hän asuu lähellä Keskisen kyläkauppaa Tuurissa. Mäki-Soini pyytää sopimaan Hannan kanssa viennistä etukäteen. ”Kiinnitäthän sukkaparin yhteen langalla. Se helpottaa kovasti Hannan työtä. Jos Jumala suo, niin tavoitteenamme on lähettää seuraava sukkakuorma marraskuun puolen välin jälkeen. Tarkempi päivämäärä selviää vähän myöhemmin.”

Villasukkia idän lapsille -tiimi, Pirkko Tuppurainen, Hanna Saarenpää sekä Sandi ja Esko Mäki-Soini toivottavat Jeesuksen siunaamaa ruska-aikaa.

Kansanlähetys kiittää kaikkia sukkien kutojia ja uhraajia, jotka ovat tämän rakkauden lahjan antaneet.

Villasukkia
Villasukkia

 

Raamatun kertomuksia lapsille -kirjat ovat saapuneet Romaniaan.
Raamatun kertomuksia lapsille -kirjoja on saapunut Romaniaan.

 

Raamatun kertomuksia lapsille -kirjapaketit ovat saapuneet Tabean varastolle Saksaan.
Raamatun kertomuksia lapsille -kirjapaketeista suurin osa on saapunut Tabean varastolle Saksaan.

Teksti: Anne Lepikko.
Kuvat: Idän kirjallisuustyö

Tue idän kirjallisuustyön diakoniatyötä Itä-Euroopassa

Voit tukea idän kirjallisuustyön Villasukkia idän lapsille -kampanjaa kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa tilisiirrolla voit käyttää jotain seuraavista Kansanlähetyksen lahjoitustileistä:
NORDEA: FI83 2070 1800 0283 25
OP: FI14 5043 1920 0034 52
DANSKE BANK:
FI 83 8000 1501 5451 08
Viite on 70807.
Kiitos tuestasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This