Pekka Simojoki on mukana Rukouskonferenssissa

3.5.2019

Kansanlähetysopistolla Ryttylässä järjestetään 17.–19.5.2019 Rukouskonferenssi. Sen teemana Jumalan perhe.

”Te ette siis enää ole vieraita ja muukalaisia, vaan kuulutte Jumalan perheeseen, samaan kansaan kuin pyhät.” (Ef. 2:19-22)

Lämpimästi tervetuloa tämän vuoden antoisaan, sisällöltään rikkaaseen rukouskonferenssiin! Monet vieraamme pitävät mielenkiinnon yllä innostavilla luennoillaan.

Monipuolista ohjelmaa on koko viikonlopun. Pekka Simojoki musisoi rukouskonferenssissa sunnuntai-aamuna ja saarnaa jumalanpalveluksessa kello 13.00.

Ohjelmassa ovat myös muun muassa kirkkoherra, julistaja ja raamatunopettaja Markku Sarento ja kirjailija Johanna Sarento. Teologian­ opiskelija, Kansanlähetysopiston nuorten kesätiimin vetäjä Nooa Saari. Rikostutkija Kalle Mäenpää, joka opiskelee työnsä ohella teologiaa ja valtiotieteitä Helsingin yliopistossa. Diakoniatyöntekijä Anni Merilahti. Evankelista ja julistaja Leena Lehtinen ja nuorisotyönohjaaja Maria Roimaa.

Musiikki: Juho Ylitalo & co

Isäntänä ja emäntänä toimivat Kai ja Nina Niemelä.

Lastenohjelmaa on 2–13-vuotiaille lapsille. Se sisältää eri- ikäisille sopivaa raamattuopetusta, rukousta, lauluja ja leikkejä. Lastenohjelmasta vastaavat SEKL:n ammattitaitoiset juniorityön vastuunkantajat sekä isoset. Tutustu Kansanlähetyksen juniorityöhön täällä: donkki.net

Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Kansanlähetyksen Raamattu rakkaaksi -kampanjalle.

Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin, viite on 70315. Voit käyttää tilinumeroa NORDEA:
FI83 2070 1800 0283 25 tai tämän sivun alareunassa olevia tilinumeroita.

Jumalan siunausta sinulle!

Share This