Mikael Halleenin nuoruuden kutsumus on toteutumassa

13.12.2022

Yksi tulevista uusista Kansanlähetyksen lähetystyöntekijöistä on Mikael Halleen. Hän valmistuu nyt joulukuussa Kansanlähetysopiston lähetyslinjalta, ja hänet siunataan lähetystyöntekijäksi loppiaisena. Mikael kertoo, miten hän saa  palvella osaamisellaan Inkerin kirkkoa:

”Sydämelläni on ennen kaikkea se, että ihmiset voisivat saada yhteyden elävään Jumalaan ja löytää pelastuksen Kristuksessa.

Suunnitelmissa on, että minut lähetetään vahvistamaan Inkerin kirkon osaamista taloudessa ja hallinnossa. Kun nämä evankeliumin saralla oleelliset osa-alueet sujuvat mallikkaasti, niin ilosanoma saa tavoittaa yhä enemmän ihmisiä.

Iloitsen siitä, että saan olla herätyksen ja Inkerin kirkon kasvun todistajana. Kirkolla on yli sata seurakuntaa tai rekisteröityä ryhmää. Hyvää hallintoa kaivataan. Kokemukseni venäläisestä kirjanpidosta ja sikäläisten verolakien asiantuntemus ovat varmasti tervetulleita.

Samalla saan kohdata paikallisia ihmisiä, rukoilla ja viettää jumalanpalveluselämää heidän kanssaan. Venäjän kristityt ovat juuri nyt monen paineen alla. Uskovien yhteisöllisyys on tässäkin tilanteessa todellinen voimavara. Haluan kulkea kärsivän kirkon rinnalla.

Uskonasiat tulivat minulle henkilökohtaisiksi teini-iässä ja myös lähetystyö alkoi kiinnostaa. Mission 1987 -nuorisokonferenssissa näin filmin Neuvostoliitosta ja koin kutsua sinne rautaesiripusta huolimatta. Anoin opiskelustipendiä Neuvostoliittoon ja suuntasin Kiovaan. Tuon lukuvuoden jälkeen olen työskennellyt Venäjällä useaan otteeseen.

Nyt saan iloita siitä, että kokemukseni ja taitoni tulevat Inkerin kirkon käyttöön. Kiitän jo etukäteen jokaisesta, joka kantaa Inkerin kirkkoa ja minua rukouksessa Jumalan eteen.”

Mikael on koulutukseltaan ekonomi. Hän on pitkän linjan työntekijä kristillisissä järjestöissä.

 

Liity Mikaelin lähettäjätiimiin, ja tilaa hänen uutiskirjeensä sähköpostiisi >>tästä.

KUUNTELE Mikaelin haastattelu, joka oli Lähetysavain-ohjelmassa Radio Deissä 24.9.2022, aiheena ”Mikä lähetystyössä viehättää?” Kuuntele ohjelma >>tästä.

Artikkeli on julkaistu 2.12.2022 ilmestyneessä Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä.

Toim. Marja Neuvonen, kuva: Philippe Gueissaz

***

Lahjoita Lahja lähetykselle -keräykseen

Joulukeräys 2022 keräyskuva Lahja lähetykselle.

Tule kanssamme lähettämään kuusi uutta lähetystyöntekijäämme maailmalle. Kolme heistä suuntaa pakolaistyöhön Eurooppaan, kaksi juutalaistyöhön Lähi-itään ja yksi Inkerin kirkon palvelukseen. Tavoitteena on, että he pääsevät lähtemään työalueilleen vuoden 2023 aikana.

Kevät tulemaan olemaan työntäyteistä, kun uudet lähetit vierailevat seurakunnissa ja etsivät lähettäjiä. Yksikään lähtijä ei voi lähteä ilman satojen ihmisten tukiverkkoa: läheisiä, rukoilijoita, rohkaisijoita ja lahjoittajia.

Lahjoita Lahja lähetykselle -keräykseen, jotta uudet lähetystyöntekijämme pääsevät aloittamaan työnsä ja ilosanoma Jeesuksesta etenee. Voit lahjoittaa nettipankkisi kautta sivun alaosassa olevan lahjoituspainikkeen kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lue lisää keräyksestä >>tästä.

Rahankeräyslupa nro. RA/2021/1202, voimassa 1.1.2022 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lahjoita Lahja lähetykselle -keräykseen

Oheisesta painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This