Halleen Mikael

Haluan toimia Itä-Euroopassa asuvien lähimmäisten hyväksi”, sanoo Mikael Halleen.

Mikael Halleen on ekonomi ja pitkän linjan työntekijä kristillisissä järjestöissä. Hänen sydämellään on ennen kaikkea se, että ihmiset voisivat saada yhteyden elävään Jumalaan ja löytää pelastuksen Kristuksessa.

Parhaillaan Mikael valmistautuu lähetystyön tehtäviin Kansanlähetyksen lähetyslinjalla. Kansanlähetyksen suunnitelmissa on lähettää hänet vahvistamaan Inkerin kirkon osaamista taloudessa ja hallinnossa. Hänen tehtävänään on huolehtia siitä, että nämä evankeliumin saralla oleelliset osa-alueet sujuvat mallikkaasti, ja ilosanoma saa näin tavoittaa yhä enemmän ihmisiä.

Mikael iloitsee siitä, että hän saa olla herätyksen ja Inkerin kirkon kasvun todistajana. Samalla hän saa kohdata paikallisia ihmisiä, rukoilla ja viettää jumalanpalveluselämää heidän kanssaan.

Tule mukaan!

Tule mukaan tavoittamaan venäläisiä, jotta evankeliumi menee eteenpäin Inkerin kirkossa. Uutiskirjeissään Mikael kertoo, miten Jumala toimii venäläisten parissa.

Evankeliumi on ilmainen, mutta sen perille vieminen vaati resursseja. Tulisitko Sinä mukaan tukemaan Mikaelin työtä? Haluaisitko myös rukoilla työn aiheiden puolesta säännöllisesti? Liity Mikaelin lähettäjätiimiin ja tilaa hänen uutiskirjeensä ja tue hänen työtään rukouksin ja taloudellisesti.

Voit lahjoittaa Mikaelin työlle tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi helposti MobilePaylla numerolla 39410.

Voit tukea Mikaelin työtä myös kertalahjoituksella tai liittymällä kuukausilahjoittaksi alla olevien painikkeiden kautta tai verkkopankissasi. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Mikaelin viitenumero on 30452.

YHTEYSHENKILÖ:
aluekoordinaattori Markus Aitamäki, SEKL

Tilaa Mikaelin uutiskirje

Ryhdy Mikaelin kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea Mikaelin työtä tästä painikkeesta. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Mikael Halleenin viitenumero on 30452. Lämmin kiitos tuestasi!

Tee kertalahjoitus Mikaelin työlle

Voit tukea Mikaelin työtä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Mikael Halleenin viitenumero on 30452. Lämmin kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This