MGtH Japanissa: 8. päivä – teknisiä haasteita ja rukousvastauksia

17.6.2017

Perjantai 16.6. alkoi Kamigorin pastorin tarjoamalla aamupalalla kirkon läheisessä kahvilassa. Pastorin toiveesta otimme kirkon ulkopuolella ryhmäkuvan. Tämän jälkeen vietimme aamupäivää käyden kirpputorilla ja vaatekaupassa ostamassa tuliaisia. Sitten poikkesimme Akoossa meren rannan läheisyydessä olevalla puistoalueella, jossa osa porukasta pulahti mereen uimaan. Pelasimme puistossa myös hieman frisbee-golfia. Tämän jälkeen olikin taas aika suunnata illan keikkapaikalle.

Yhteiskuva Kamigorin pastorin kanssa aamupalakahvilan edessä.

 

Rantamaisemia puistosta, jossa kävelimme.

 

Akoohon lähtiessämme etsin sujuvasti Google-kartasta kirkon nimen perusteella osoitteen ja painoin sen kummempaa empimättä navigoinnin käyntiin. Kahdenkymmenen minuutin ajomatkan jälkeen havahduin siihen, että saavuimme Kamigorin alueelle, missä edellisenä päivänä esiinnyimme. Tajusin, että jokin oli nyt pielessä. Ajoin tien sivuun ja rupesin tutkimaan karttaa – olin tägännyt kohteeksi eilisen esiintymispaikan…

Kun huomaat ajaneesi epähuomiossa hyvän matkaa takaisin kohti edellispäivän konserttipaikkakuntaa…

 

Perillä meitä odotti uusi haaste – edellisenä päivänä vihoitellut äänikortti ei enää suostunut ottamaan virtaa. Sen tähden Arni lähti läheiseen Home Centeriin ostamaan kolvia ja kontaktisprayta. Kontaktispray oli uusi tuttavuus suomenkielisenäkin sanana meille molemmille pastoreille (Arni ja Daniel) ja niin saimme taas hyvää sanavaraston laajennusta lähetteinä. Bändin monitaiturina Sami Asp sitten kolvasi äänikortin kuntoon, ja niin voimme jatkaa valmistautumista illan konserttiin kiitollisina siitä, että ongelma ratkesi ilman suurempia haasteita.

Ennen konserttia hiljennymme joka kerta rukoukseen. Rukous on tärkeä osa jokaiseen konserttiin valmistautumista. Rukoilemme sekä paikalle tulijoiden että seurakuntien työn puolesta ja pyydämme, että kaikki sujuisi myös omalta kohdaltamme Jumalan hyvän suunnitelman mukaan. Kuten Jaakobin kirjeen viidennessä luvussa todetaan, saamme uskoa rukouksen voimaan. Jumala tahtoo meidän jättävän eteensä ilomme ja surumme, niin pyyntömme kuin siunauksemmekin. Hän on luvannut kuulla rukouksemme.

Akoon konsertti.

 

Hanna Launonen.

 

Akoon konsertti.

 

Jumalan hyvästä siunauksesta saamme kiittää myös tänään. Eilisen illan konserttiin tuli jälleen useita ensikertalaisia. Myös oheistuotteiden myynti, joka on paikoin ollut hieman hiljaista, sujui selvästi aiempaa paremmin. Ehkä hintojen halpuuttaminen toi toivotun tuloksen.

 

Sami Asp ja Tapani Vaahervaara kohtaamassa konserttiin tulijoita keikan jälkeen.

 

Yhteiskuva.

 

Iloisia miehiä onnistuneen konsertin jälkeen.

 

Nyt edessä on neljän konsertin viikonloppu. Rukouksin saamme jälleen pyytää uutta voimaa ja johdatusta niin itsellemme kuin konserttiin tulijoillekin.

– Daniel Nummela –

Tue lähetystyötä Japanissa

Voit tehdä kertalahjoituksen netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa olevin tilitiedoin viitteellä 73008. Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä työntekijöiden profiilien kautta. Kiitos tuestasi.

Lahjoita

Share This