Liity maailmanlaajuiseen rukousrintamaan

20.2.2020

Ramadan-kuukauden aikaan arviolta miljoona kristittyä ympäri maailmaa rukoilee muslimien puolesta 30 päivää rukousta muslimimaailman puolesta -oppaan aiheiden mukaan. Tänä vuonna ramadan on 23.04.–23.05.2020.

Kuukauden kestävän ramadanin jälkeen rukousopas tarjoaa seuraaville 46 perjantaille (29.05.–09.04.) suomalaisen lähetystyön rukouskohteen muslimien tai buddhalaisten parissa tehtävästä työstä.

Rukousopas

Rukousopasta alettiin julkaista aikanaan 30 päivää rukousta -nimellä. Kansainvälinen rukousopas muslimimaailman puolesta on säilynyt tuolla nimellä, mutta Suomessa jo yli 10 vuotta sitten mukaan liitettiin Perjantai-rukousopas. Siinä on rukousaihe vuoden joka perjantaille suomalaisen, muslimien keskuudessa tehtävän lähetystyön piiristä.

Perjantairukousoppaan kansi

 

Nyt rukousopas on ottanut uuden askeleen, kun mukaan on otettu myös kansainvälinen rukousopas buddhalaisen maailman puolesta. Samalla on laajennettu suomalaisen lähetystyön teemat kattamaan myös buddhalaisten parissa tehtävää työtä. Suunnitelmissa on, että vuoden kuluttua mukana on rukousaiheita myös hindulaisen maailman puolesta.

Rukous muslimimaailman parissa on kantanut kauniin hedelmän, toteaa Suomen lähetysneuvoston puheenjohtaja Timo Keskitalo.
– Elämme ennennäkemättömän herätyksen keskellä. Eri maissa suuret joukot muslimeja on kääntynyt Jeesukseen uskoviksi. Jopa siinä määrin, että viranomaiset Euroopassa eivät voi uskoa sitä todeksi ja muslimimaissa viranomaiset ilmaisevat huolensa tästä liikehdinnästä. Voisiko jotain samanlaista tapahtua myös buddhalaisten ja hindujen keskuudessa? Siinä on nyt laajentunut rukoushaasteemme.

Suomenkielistä rukousopasta julkaisevat Suomen lähetysneuvosto (SLN) ja Suomen Evankelinen Allianssi (SEA), joiden jäsen Kansanlähetys on.

Rukousopasta voi tilata Kansanlähetyksen keskustoimistolta Ryttylästä, puh. 019 77920, keskus@sekl.fi. Voit kysyä sitä myös Kansanlähetyksen paikallisesta piirijärjestöstä.

Rukousopas ilmestyy huhtikuussa ja se on ilmainen.

Tarjous on voimassa niin kauan kuin oppaita riittää.

 

Artikkelikuva: Pixabay

 

 

Lahjoita ja lähetä!

Voit lahjoittaa alla olevan painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa annetuin tilitiedoin viitteellä 70315. Lahjoitukset käytetään vuonna 2020 lähetettävien uusien lähetystyöntekijöiden lähettämiskuluihin. Kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This