Lasten Raamattu diraitan kielellä siunattiin käyttöön

6.3.2023

Kuvassa Mirjami Uusitalo iloitsee yhdessä käännöstiimiläisten, pastoreiden ja juhlaväen kanssa diraitankielisen Lasten Raamatun käyttöönottojuhlassa Lounais-Etiopian Gidolessa tammikuussa 2023. Kuva: Mirjami Uusitalon arkisto 

 

Tunnelma oli iloinen ja kiitollinen, kun diraitankielisen Lasten Raamatun käyttöönottojuhlaa vietettiin Mekane Yesus -kirkossa Gidolessa tammikuussa 2023. Kansanlähetyksen lähetystyöntekijä Mirjami Uusitalo toimi kirjan käännösprojektissa käännöskonsulttina ja oli juhlassa mukana.

Mirjami kertoo, että myös aikuiset lukevat Lasten Raamattua, koska he saavat siitä tietoa Vanhan testamentin tapahtumista. Diraitan kielellä on painettu Vanhan testamentin kirjoista ainoastaan Ensimmäinen Mooseksen kirja sekä Ruutin ja Joonan kirjat.

Paksu värikuvallinen Lasten Raamattu on saatavilla latinalaisin kirjaimin sekä fideleillä eli perinteisillä etiopialaisilla kirjainmerkeillä. Kirja käännettiin englannin kielestä. Mirjamin mukaan kirjoja meni hyvin kaupaksi jo käyttöönottojuhlassa.

Diraitan kielen puhujia on noin 100 000 Gidolen alueella.  

Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille, jotka mahdollistitte kirjojen painatuksen. Rukoillaan, että kirjojen myynti jatkuu hyvin ja Sana puhuttelee niin lapsia kuin aikuisiakin.

Diraitankielinen Lasten Raamattu on saatavilla latinalaisin kirjaimin sekä fideleillä eli perinteisillä etiopialaisilla kirjainmerkeillä. Kuva: Marja Neuvonen
Diraitankielinen Lasten Raamattu on saatavilla perinteisillä etiopialaisilla kirjainmerkeillä (vas.) ja latinalaisin kirjaimin. Kuva: Marja Neuvonen

 

Teksti: Marja Neuvonen

***

Anna lahja raamatunkäännöstyölle

Kansanlähetyksen 54 lähetystyöntekijästä 11 toimii raamatunkäännöstyössä. Se on mahdollista yksityisten lahjoittajien ja seurakuntien tuella.

Vie sinäkin evankeliumia eteenpäin lahjoittamalla Raamattu rakkaaksi -keräykseen raamatunkäännöstyölle. Rukouksesi ja lahjoituksesi ovat tärkeitä.

Lahjoituksellasi katetaan:

  • raamatunkäännöstyössä toimivien työntekijöidemme palkka-, asumis- ja matkustuskuluja
  • joissakin projekteissa paikallisten kääntäjien palkka- ja työvälinekuluja
  • Raamattujen ja käännösmateriaalien painatuskuluja.

Voit lahjoittaa tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70360 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 84847.

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Raamattu rakkaaksi -keräykseen

Oheisesta painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This