Lähettipäivillä juostiin lähetystyön hyväksi

14.8.2022

Yli kaksikymmentä juoksijaa osallistui lähettipäivillä 13. elokuuta järjestettyyn Run for Missions -juoksuhaasteeseen Ryttylässä. Juoksuhaasteen tavoitteena oli tuoda näkyvyyttä lähetystyölle, kerätä sille varoja ja kohottaa juoksijoiden kuntoa.

R4M Ryttylä -juoksutapahtuman ideana oli juosta Ryttylän lähetyskeskuksen alueella reittiä Sampola-Haltiala-Kappeli-Ruokala-Teinilä-Sampola. Reitti on pituudeltaan sopivasti noin 430 metriä.

Jokainen osallistuja juoksi tunnin aikana reittiä pitkin niin monta kertaa kuin ehti. Innokkaat kierroslaskijat pitivät kirjaa jokaisesta aloitetusta kierroksesta, joiden perusteella kerättiin kannatusta osallistujan  valitsemalle lähetystyöntekijälle tai lähetystyön kohteelle.

Run for Missions -juoksijoita lähettipäivillä Ryttylässä. Kuva: Sakari Valkama

R4M-Ryttylä -tapahtuman tavoitteena oli kerätä varoja seuraaville kohteille:

  • vuoden 2022 lähetyslinjan opiskelijoiden kouluttamiseen ja lähettämiseen (viite: 70629)
  • lähetystyöntekijä Anne Tuovisen työn tukemiseen SAT-7-mediatyössä Kyproksella (viite: 70632)
  • pastori Gerson Mgayan opetus- ja koulutustyön tukemiseen Tansaniassa (viite: 70645).

Juoksijoita voi tukea esimerkiksi kertasummalla 50 euroa tai vaikkapa 2 euron lahjoituksella jokaista aloitettua kierrosta kohden.

Mukana juoksuhaasteessa olivat: Markus A*, Jouni H*, Arni Hukari, Kirsi J*, Mika Lehtinen, Lasse, Juhani ja Heini M*, Daniel Nummela, Antti ja Laura O*, Lauri Palmu, Mikko K*, Jukka Sadeharju,  Jenna Seppälä, Mikko Tiira ja Hanna-Mari Vuorinen. Myös muutama lapsi osallistui innokkaasti juoksuhaasteeseen. Ilmassa oli siis suuren urheilujuhlan tuntua!

Tapahtumaan osallistui myös hieno joukko juoksijoiden kannustajia ja esirukoilijoita. Kannustajat olivat pääosin Lähettipäiville osallistuvia lähetystyöntekijöitä sekä heidän omaisiaan. Myös rukoustuki oli tarpeen, koska päivä oli hyvin helteinen ja juoksun aikana lämpö vain lisääntyi.

Juoksijoista Mika Lehtinen oli valinnut kohteekseen Gerson Mgayan opetus- ja koulutustyön Tansaniassa (viite: 70645). Daniel Nummela ja Lauri Palmu juoksivat Anne Tuovisen SAT-7 mediatyön tukemiseen Kyproksella (viite 70632). Kirsi J ja Hanna-Mari Vuorinen tukivat juoksullaan vuoden 2022 lähetyslinjan kouluttamista ja lähettämistä (viite: 70629).

*Huom! Osa juoksijoista työskentelee julkisuussensitiivisessä työssä, joten heidän nimiään on lyhennetty turvallisyyssyistä.

Tule mukaan!

Osallistu Run for Missions -juoksuhaasteeseen haluamallasi tavalla:
  • Lahjoita tilille FI83 2070 1800 0283 25 (Suomen Ev. lut. Kansanlähetys) viitenumerolla 70629. Viitenumerolla 70629 tuleva tuki kohdistetaan vuoden 2022 lähetyslinjan opiskelijoiden kouluttamiseen ja lähettämiseen.
  • Rukoile, että tämän tapahtuman kautta lähetystyö tulisi tunnetuksi ja evankeliumin sanoma leviäisi!

Ryttylän tapahtuman lisäksi järjestetään kirkon lähetysjärjestöjen ja seurakuntien yhteinen Run for missions –päätapahtuma Tampereen maratonin yhteydessä 28. elokuuta. Tampereella on mukana seurakuntien, Lähetysyhdistys Kylväjän, Medialähetys Sanansaattajien, Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen, Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistyksen, Suomen Lähetysseuran ja Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finlandin juoksijoita sekä Radio Dei. Voit myös osallistua Tampereen tapahtumaan kannustamalla ja tukemalla juoksijoita.

Lisätietoa juoksijoista ja Run for Missions -juoksuhaasteista: TÄSTÄ

Lämmin kiitos tuestasi!

 

 

 

Vuorinen Hanna-Mari

lähettäjäyhteyksien koordinaattori SEKL: Nimikkosopimukset ja kumppanuussuhteiden vahvistaminen.

hanna-mari.vuorinen@sekl.fi

+358 44 447 7813

Tue lähetystyötä juoksuhaasteen kautta!

Lahjoita tilille FI83 2070 1800 0283 25 (Suomen Ev. lut. Kansanlähetys) viitenumerolla 70629.
Viitenumerolla 70629 tuleva tuki kohdistetaan vuoden 2022 lähetyslinjan opiskelijoiden kouluttamiseen ja lähettämiseen. Lämmin kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This