Kotimaantyössä raivataan mahdollisuuksia lähetystyölle

8.12.2022

Lempikohtani Raamatussa on: “Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy” (Joh. 15:16). Tämäkin on yhdenlainen lähetyskäsky.

Parasta elämässä on olla Jeesuksen valitsema. Kun Jeesus on armosta valinnut minut pelastuksesta osalliseksi, myös ne muut valinnat, joita hän minun varalleni tekee, ovat minulle kaikkein parhaita. Jo siinä sanassa, että hän tahtoo liikkeellelähtöä ja hedelmäntuotantoa, on elämää suuntaava voima.

Jumalalla on voima liikuttaa ihminen vieraan ja uuden pariin.

Vaikka en voikaan omassa voimassani lähteä liikkeelle hyvän hedelmän tuotantoon, voin kuitenkin ilmaista, että haluaisin sydämeni pohjasta Jeesuksen tahdon toteutuvan omassa elämässäni. Tässä sydämen halussa on kysymys Jeesuksen synnyttämästä uskosta. Ja niinäkin hetkinä, kun sydämen halu epäröi, on Jeesuksen tahto minun elämääni kohtaan selvä. Jeesuksen tahto on muuttumaton ja hän näyttää turvallisen suunnan elämälle.

Jumalalla on voima liikuttaa ihminen vieraan ja uuden pariin. Jumalassa ihanaa on se, että hän saa minut tekemään asioita, jotka olisivat minulle mahdottomia ilman häntä.

Työssäni lähetystyö näkyy siinä, että olen koko ajan uusien asioiden äärellä. Työ Kansanlähetyksen kotimaantyössä on jatkuvaa uusien polkujen availua, kuten lähetystyökin. Lahjani lähetykselle on se, että kotimaantyömme puolesta taistellessani raivaan mahdollisuuksia lähetystyölle. Rukoilen ja lahjoitan lähetystyön hyväksi. Kutsun sinuakin taistelemaan ja palvelemaan!

Anssi Savonen 
Kansanlähetyksen kotimaantyön aluekoordinaattori

Tilaa Anssin uutiskirje sähköpostiisi >> tästä.

Artikkeli on julkaistu 2.12.2022 ilmestyneessä Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä.

Kuva: Philippe Gueissaz

***

Lahjoita Lahja lähetykselle -joulukeräykseen

Joulukeräys 2022 keräyskuva Lahja lähetykselle.

Tule kanssamme lähettämään kuusi uutta lähetystyöntekijäämme maailmalle. Kolme heistä suuntaa pakolaistyöhön Eurooppaan, kaksi juutalaistyöhön Lähi-itään ja yksi Inkerin kirkon palvelukseen. Tavoitteena on, että he pääsevät lähtemään työalueilleen vuoden 2023 aikana.

Kevät tulemaan olemaan työntäyteistä, kun uudet lähetit vierailevat seurakunnissa ja etsivät lähettäjiä. Yksikään lähtijä ei voi lähteä ilman satojen ihmisten tukiverkkoa: läheisiä, rukoilijoita, rohkaisijoita ja lahjoittajia.

Lahjoita Lahja lähetykselle -joulukeräykseen, jotta uudet lähetystyöntekijämme pääsevät aloittamaan työnsä ja ilosanoma Jeesuksesta etenee. Voit lahjoittaa nettipankkisi kautta sivun alaosassa olevan lahjoituspainikkeen kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lue lisää keräyksestä >>tästä.

Rahankeräyslupa nro. RA/2021/1202, voimassa 1.1.2022 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lahjoita Lahja lähetykselle -joulukeräykseen

Oheisesta painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This