Savonen Anssi, aluekoordinaattori

Aluekoordinaattori: kotimaan ja Ruotsin piirijärjestöt

Hei, olen Anssi Savonen, Kansanlähetyksen aluekoordinaattori. Mukavaa, että tulit lukemaan tätä sivua! Olet tärkeä minulle.

Kansanlähetysksen aluekoordinaattorina vastuualueinani ovat 16 Kansanlähetyspiiriä Suomessa sekä työmme Ruotsissa.

Työni on aika monessa mukana olemista. Hallinnollista työtä ja neuvotteluja eri tahojen kanssa on paljon. Julistustyö on minulle rakasta ja kannan siinä vastuuta mahdollisuuksien mukaan. Radiotyössä olen mukana aika paljon mm. Lähetysavain-ohjelman toimittajana.

Sydämeni palaa sille, että mahdollisimman moni ihminen saisi elää elämäänsä lähellä Jumalaa. Hän on antanut ja antaa merkityksen ihmisen elämälle. Se ei ole kertaluontoista. Jumala tekee uudistavaa ja muuttavaa työtä. Armo on koko ajan uusi ja todellinen.

Koen, että Kansanlähetys on kutsuttu välikappaleeksi Jumalan ja ihmisten kohtaamisessa. Jumala käyttää työssään monenlaisia ihmisiä. Kenenkään ei tarvitse tulla joksikin muuksi, vaan jokainen on Jumalan käytössä arvokas juuri sellaisena kuin on.

 

Jumala rakastaa sinua hyvä ystävä!

Anssi Savosta voit seurata Instagramissa: @anssisavonen. Anssi tuottaa hengellistä sisältöä Instagramin live-videoina.

 

 

 

Tilaa Anssi Savosen uutiskirje

Anna kertalahja Anssin työlle

Tue Anssin työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin, tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Anssin viite on 34157.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.
Kiitos lahjastasi!

Lahjoita

Tule mukaan Anssin työhön kuukausilahjoittajana

Share This