Kansanlähetys on mukana ”Silmiesi alla” – Oulun hiippakunnan lähetysjuhlissa Ranualla 25.-27.8.2023

24.8.2023

Oulun hiippakunnan vuosittaisten lähetysjuhlien järjestämisvuoro kiertää rovastikunnittain. Vuonna 2023 lähetysjuhlat pidetään ensimmäistä kertaa Ranualla.

Markus Aitamäki
Kuvassa Markus Aitamäki ulkona puiden katveessa. Kuva: Philippe Gueissaz

 

Kansanlähetyksestä lähetysjuhlilla on mukana aluekoordinaattori Markus Aitamäki, joka puhuu lauantain avajaistilaisuudessa aiheesta: ”Silmäni aukaise, Jumalani”. Hänen lisäkseen avajaistilaisuudessa ovat mukana Pentti Kallioranta, Juha Rauhala, Pirkko ja Elias Said, sekä Ranuan seurakunnan sekakuoro johtajanaan Veli-Matti Rautakoski. Lauantaina 26. elokuuta tilaisuuksien paikka on pääosin Ranuan kristillinen kansanopisto (Kansanopistontie 6), joka tarjoaa erinomaiset tilat tapahtumalle.

Markus Aitamäki puhuu myös lauantaina klo 12.30 alkavassa kanavaosuudessa taidetalossa ”Näköalapaikkoja 1”. Hänen aiheenaan on ”Inkerin kirkko tämän päivän Venäjällä”. Ranuan lähetysjuhlille osallistuvat myös piirijohtaja Timo Suutari ja piirihallituksen puheenjohtaja Minna Helanen Pohjois-Suomen Kansanlähetyksestä.

Ranuan seurakunnan sivuilta voit katsoa yleistä informaatiota järjestelyistä, tietoa lähetysjuhlien ohjelmasta, puhujista ja majoittumismahdollisuuksista Ranualla.

Lähetysjuhlilla voi tutustua myös maailmaan lähetyslentäjän silmin, sillä Lähetyslentäjät ry (MAF) -järjestö kertoo lähetyslentotyöstä. Mukana ovat muun muassa Janne Ropponen ja Iisakki Saari. Monipuolinen ohjelma sisältää ajankohtaisia katsauksia lähetystyöhön ympäri maailmaa sekä Pekka Simojoen konsertin. Lähetysjuhlien ohjelmaan voit tutustua TÄSTÄ.

Lähde: Oulun hiippakunta/lähetysjuhlat Ranualla

Share This