Kansanlähetyksen sydän palaa entistä enemmän evankeliumin eteenpäin viemiselle

6.5.2021

Oletko ajatellut, että Jumala oli valmistanut Jeesuksen tulolle otollisen ajan?

Rooman valtakunta oli riittävän suuri, ja sillä oli kehittynyt tieverkosto – ja kuten tiedämme, kaikki tiet veivät silloin Roomaan. Yhtenäisen laajan valtakunnan väestöllä oli riittävästi yhtenäistä kielipohjaa ja kauppareitit pitivät huolen, että tavarat ja ajatukset liikkuivat. Kaikki tämä mahdollisti evankeliumin etenemisen nopeasti. Ei siis ollut sattumaa, milloin Vapahtajamme tuli maan päälle, vaan tilanne oli valmistettu hänen tuloaan varten.

Nyt olemme saaneet koronan. Jumalamme on sallinut sen tulla. Aika, jolloin korona tuli, on kuitenkin sellainen, että se mahdollistaa evankeliumin etenemisen verkossa täysin koronaturvallisesti.

Jumala pitää huolen, että koronasta huolimatta evankeliumi voi edetä. Jumala pitää myös meistä huolen.

En osaa sanoa, miksi Jumala salli pandemian tulla, mutta kiitän häntä siitä, että se ei tullut aikaisemmin. Nyt nykytekniikka mahdollistaa evankeliumin etenemisen liikkumis- ja kokoontumisrajoituksista huolimatta. Se saattaa jopa helpottaa evankeliumin etenemistä, sillä nyt aikaa voi olla enemmän, ja toisaalta virtuaalitapahtumaan voi olla matalampi kynnys tulla mukaan.

Koronasta huolimatta tai juuri koronan takia Kansanlähetyksen sydän palaa entistä enemmän evankeliumin eteenpäin viemiselle. Elämän ainoa kestävä toivo voi kirkastua myös kriisin keskellä. Moni miettii elämän tarkoitusta, etsii tietoa kristinuskosta ja kaipaa yhteyttä, toivoa ja rohkaisua.

Tarvitaan uusia väyliä tavoittaa ihmisiä. Ja koska olemme luodut toistemme yhteyteen ja yhteisöllisiksi, niin haluamme olla edelleen yhteisö ja opetella, mitä se tarkoittaa etäyhteyksien kautta.

Jumala pitää huolen, että koronasta huolimatta evankeliumi voi edetä. Jumala pitää myös meistä huolen. Käykäämme siis rukoillen yhteiseen evankeliumin työhön Hänen valtakuntansa tulemiseksi. Kerran taivaassa ei ole nälkää, vilua eikä kyyneleitä – ei myöskään koronaa, koska sairauksia ei ole. Olkaamme siis innokkaita Herran työssä, että saisimme taivaan täyteen.

Jukka Repo
kotimaantyön johtaja
Kansanlähetys

Teksti on julkaistu pääkirjoituksena Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä 2/2021, joka ilmestyi 6.5.2021.

Kuva: Sanna Myllärinen

***

Tehdään rohkeasti uutta yhdessä

Korona-aikana emme ole Kansanlähetyksessä sammuttaneet valoja, vaan olemme rohkeasti lähteneet uudistamaan toimintaamme.

Juuri nyt haluamme vahvistaa monipuolistuvan mediatyömme lisäksi muun muassa Inkerin kirkon työtä Venäjällä, tukea lähtöä odottavia uusia lähettejämme sekä varmistaa koulutuskeskuksen rakennushankkeen etenemisen Etiopian työalueellamme.

Tarvitsemme esirukousta ja taloudellista tukea. Tukesi avulla voimme varmistaa uusien alkujen vahvistumisen ja evankeliumin työn jatkuvuuden.

Lahjoita Katso, uutta kasvaa -keräykseemme, jonka tuotto käytetään sinne, missä tarve on tällä hetkellä suurin. Lue lisää keräyksestä.

Voit lahjoittaa suoraan tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70328 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Uutta kasvaa

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Katso, uutta kasvaa -keräykseen

Mahdollista evankeliumin työn jatkuvuus. Tästä painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lahjoituksesi ohjautuu Kansanlähetykselle Checkout Finland Oy:n kautta. Lämmin kiitos sinulle.

Lahjoita

Share This