Joulusukat toivat ilon mukanaan

20.2.2023

Rakkaat villasukkien kutojat!
Olemme viimeisen parin viikon aikana saaneet kiitosviestejä ja kuvia Ukrainasta, Valko-Venäjältä ja Moldovasta. Teidän uurastuksenne villasukkia kutoessanne sai aikaan paljon iloa sekä idän köyhille lapsille että niille kristityille, jotka jakoivat paketit ja kertoivat lapsille joulun ilosanoman. 5999 paria rakkaudella kudottuja ihania villasukkia on valtava lahja, jonka te annoitte. Sydämellinen kiitos tästä lahjasta.

Projektityöntekijämme Esko Mäki-Soini sai Moldovasta tämän kiitoskirjeen, joka oli osoitettu teille ja yhteistyöjärjestöllemme Tabean lähetykselle:

Tervehdys! Kylämme päiväkeskuksen lapset tervehtivät teitä. Keskuksessamme on kolmekymmentä lasta, jotka tulevat pääasiassa vähävaraisista perheistä. Keskuksemme on toiminut 16 vuotta. Meillä lapset opiskelevat Raamattua ja oppivat rukoilemaan. Vähävaraisten perheiden lapset tarvitsevat usein lämpimiä vaatteita ja kenkiä. Keskuksemme hoitajat vierailevat usein myös näiden lapsien kodeissa, sellaisissa perheissä, joissa tarvitaan apua.

Päiväkeskuksen lapset odottavat joulua aina kärsimättömästi mutta kuitenkin iloisin mielin. Lapset ilahtuvat suuresti saamistaan lahjoista. Usein paketeista paljastuu jotakin sellaista, mitä lapset ovat pitkään toivoneet rukouksissaan, kuten esimerkiksi lämpimiä vaatteita, käsin kudottuja tumppuja, huiveja ja sukkia. Myös henkilökohtaiseen hygieniaan tarkoitetut tavarat, kuten hammasharja ja -tahna, ovat lapsille mieleen.

Haluamme osoittaa syvimmän kiitoksen Tabean lähetykselle ja kaikille teille, jotka olette osallistuneet lahjojen valmistamiseen.

Ennen lahjojen jakamista lapsille rukoilemme ja kiitämme kaikkien niiden puolesta, jotka ovat osallistuneet uhraamalla varoja tähän keräykseen. Siunatkoon Herra teitä työssänne lasten hyväksi. Antakoon hän teille satakertaisesti takaisin sen, mitä olette antaneet avoimuudessanne ja hyväsydämisyy-dessänne Moldovan lasten hyväksi. Voitte olla varmoja, ettei vaivannäkönne ole turha Herramme edessä.

Pastori Mihail ja kirjanpitäjä Tatjana

Kiitos teille rakkaat ystävät lahjastanne idän lapsille. Jeesuksen runsasta siunausta ja hyvää huolenpitoa teille toivovat
Pirkko Tuppurainen, Hanna Saarenpää, Sandi ja Esko Mäki-Soini

Ps. Kokoamme parhaillaan villasukkia vuoden 2023 joulukampanjaa varten. Sukkapaketteja otetaan vastaan Tuurissa. Lähetysosoite on: Hanna Saarenpää, Apilapolku 1, 63610 Tuuri, puh. 040 769 2077. Hänelle voi myös viedä paketit suoraan kotiin; hän asuu lähellä Keskisen kyläkauppaa Tuurissa. Sovithan kuitenkin viennistä etukäteen.

Alla olevat kuvat Päiväkeskuksesta ovat Tabean arkistosta.

Lapset ovat saaneet lahjapaketin.

Ota yhteyttä

Tuppurainen Pirkko

nuttu- ja joulusukkaprojekti

Lisätiedot:
pirkko.tuppurainen@sekl.fi
Facebook: Villasukkia idän lapsille

+ 358 400 385 774

Aitamäki Markus

lähetystyöntekijä, aluekoordinaattori: Inkerin kirkko, idän kirjallisuustyö, Viro. Lähetystyöntekijän tehtävät Inkerin kirkon työyhteydessä Venäjällä Suomesta käsin.

markus.aitamaki@sekl.fi

+358 44 099 5820

Tue idän kirjallisuustyön diakoniatyötä Itä-Euroopassa

Voit tukea idän kirjallisuustyön Villasukkia idän lapsille -kampanjaa kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa tilisiirrolla voit käyttää jotain seuraavista Kansanlähetyksen lahjoitustileistä:
NORDEA: FI83 2070 1800 0283 25
OP: FI14 5043 1920 0034 52
DANSKE BANK:
FI 83 8000 1501 5451 08
Viite on 70807.
Kiitos tuestasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This