Joulun Donkki kertoo, mikä auttaa kun pelottaa

23.10.2019

Joulun Donkki-lehden teema on Turvassa. Lapset kohtaavat arjessaan monenlaisia pelkoja ja jännityksen hetkiä. Mieltä painavat asiat jäävät monesti kertomatta aikuisille, ja niin pelko vain kasvaa entisestään. Joulun Donkissa pohditaankin yhdessä, kenelle peloista voisi kertoa ja mikä auttaa silloin kun pelottaa. Keinoja etsitään turvallisesti ja lapsentajuisesti lasten omasta arjesta, rukouksesta ja Raamatusta.

Lehdessä on kuusi selkeää ja mielenkiintoista raamattuaukeamaa, joissa sivutaan myös joulun tapahtumia. Opetusten sisältöä syvennetään 24 tehtävän avulla. Tarina-aukeamilla tutut hahmot Saku, Ruut ja Donkki-aasi kohtaavat monenlaisia jännityksen hetkiä jouluvalmisteluidensa lomassa. Askartelupalstalla tehdään jouluinen seimi, jonka voi antaa vaikka joulutervehdykseksi. Lisäksi lehdessä on muun muassa ystäväkirja, kokki- ja harrastuspalstat, sarjis sekä teemaan liittyviä värityskuvia.

Donkki-lehti on näppärä materiaali aamunavauksiin, kerhohartauksien pitoon tai raamattuopetushetkiin. Jokainen raamattuaukeama toimii itsenäisenä kymmenen minuutin opetuksena. Donkki on myös oiva lahja pikkujouluihin, kymppisynttäreiden päivänsankareille tai kaikille koulunsa aloittaneille. Lehti on opetuksineen ja pajoineen myös valmis leiripaketti esimerkiksi seurakunnan talvileirille. Mallia voit ottaa leirioppaasta, jonka voit ladata Donkin nettisivuilta.

Joulun Donkki-lehti ilmestyy 14.11. ja sitä voi tilata 31.10. saakka.
Seurakunnille ja yksityisille tilaajille nipputilauksen hinta on 1 € / kpl + postituskulut.
Vuosikerta kotiin toimitettuna 20 € / vuosi, kestotilaus 20 € / vuosi.

Voit tehdä tilauksesi:
sähköpostilla tilauspalvelu@uusitie.com
soittamalla numeroon 044 4477 827 / tilauspalvelu

 

 

Tue Donkki-lehden tuottamista ja jakelua kertalahjoituksella.

Tule mukaan juniorityöhön rukouksin ja taloudellisesti. Voit lahjoittaa alla olevan painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa oleville tileille viitteellä 68000.
Ajankohtaisia rukousaiheita ja työn kuulumisia saat tilaamalla juniorityön uutiskirjeen tämän artikkelin yhteydessä Donkki Joka Junnulle -työmuodon esittelyn kohdalta. Samalla voit liittyä kuukausilahjoittajaksi.
Kiitos lahjastasi.
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This