Joanna ja Petteri Rantamäki ovat uuden edessä

11.9.2020

Lähetystyöhön lähtöä suunnitellessa yksi vaikeimmista kysymyksistä on, haluaako valita kutsumuksen vai sen, että ystävät ja perhe ovat lähellä, toteaa Joanna Rantamäki. Hän on puolisonsa Petteri Rantamäen kanssa opiskelemassa Kansanlähetysopiston lähetyslinjalla. He ovat ensi vuonna lähdössä lähetystyöhön Japaniin.

Välimatkan vuoksi ilmassa onkin ollut haikeutta pariskunnan kertoessa perheillensä suunnitelmistaan. Lähtöön liittyvät suunnitelmat eivät tulleet kuitenkaan kummankaan vanhemmille yllätyksenä. Perheen lisäksi pari on saanut paljon tukea seurakuntalaisilta. Rantamäkiä rohkaisee ajatus siitä, että Suomessa heidän puolestaan rukoillaan.

Lähetystyössä Joannalle ja Petterille tärkeintä on japanilaisten kohtaaminen, elämän jakaminen heidän kanssaan sekä lähimmäisenrakkauden osoittaminen. Pariskunnan mielestä on myös innostavaa päästä kertomaan Jeesuksesta ihmisille, joilla ei ole hänestä mitään ennakkokäsitystä.

– Elämän tärkein asia on se, että ihmiset voisivat tulla tuntemaan Jumalan. Jumala on antanut meille lähetyskäskyn, ja se on elämän suurin tehtävä, Petteri ja Joanna korostavat.

Lue lisää Rantamäkien elämästä ja tulevaisuudesta >>tästä linkistä.

Juttu on julkaistu aiemmin Uusi Tie -lehdessä (35/2020).

Lahjoita koulutustyölle

Voit lahjoittaa haluamasi summan joko oheisen painikkeen kautta tai tämän sivun alareunassa olevalle pankkitilille viitenumerolla 70331. Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This