Jaana Raesalmi: Lähetystyössä on tehtävää jokaiselle

15.12.2022

Jeesuksen antama lähetyskäsky yksinkertaisuudessaan kutsuu minua jakamaan eteenpäin sitä, mitä itse olen saanut. Työssäni haluan puhua Jeesuksesta, pitää Raamatun opetuksia esillä sekä rukoillen etsiä ja kysellä hänen johdatustaan.

Lähetyskäsky koskee mielestäni meitä kaikkia, kukaan Jeesukseen uskova ei voi sanoa, ettei ole saanut mitään. Yksi on saanut varoja, toinen rukouksen hengen ja kolmas kyvyn kertoa evankeliumi. Jonkun lähetyskenttä on Afrikassa, toisella se on työpaikalla tai harrastepiirissä, minulla se on Kainuussa.

Koen kutsumuksekseni rohkaista ihmisiä löytämään evankeliumin ilosanoman, että kaikki synnit on sovitettu. Pidän myös esillä sitä, että jokaisella on oma paikkansa ja tehtävänsä Jumalan suuressa suunnitelmassa.

 Iloitsen, kun huomaan jonkun löytävän oman paikkansa ja tapansa olla Jeesuksen lähetyskäskyn eteenpäin viejä.

Olen ainoana palkattuna työntekijänä Kansanlähetyksen Kainuun piirissä, joten työni on todella monipuolista, käytännöllistä sekä hengellistä. Tässä työssä saan olla oma itseni. Ellei Jumala olisi kutsunut minua tähän, en itse olisi uskaltanut kuvitella itseäni tällaiseen tehtävään.

Toivon, että työssäni voisin auttaa mahdollisimman monia löytämään sen ilon, mitä saa, kun voi lahjoillaan ja kyvyillään olla palvelemassa Jumalaa ja lähimmäisiä. Työnkuvaani kuuluu osallistuminen seuroihin ja lähetystilaisuuksiin maakunnissa sekä yhteydenpito lähetteihin. Joten lähetystyö on jatkuvasti esillä, niin rukouksissa, puheissa ja kolehdeissakin.

Yritän saada ihmiset ymmärtämään, miten monenlaisia tehtäviä ja lahjoja tarvitaan. Jeesus pyytää vain sitä jakamaan, jota meille on annettu. Iloitsen, kun huomaan jonkun löytävän oman paikkansa ja tapansa olla Jeesuksen lähetyskäskyn eteenpäin viejä.

Jaana Raesalmi
Kainuun Kansanlähetyksen piirityöntekijä, sielunhoitoterapeutti ja evankelista

Tilaa Jaanan rukouskirje sähköpostiisi >>tästä.

Artikkeli on julkaistu 2.12.2022 ilmestyneessä Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä.

Kuva: Philippe Gueissaz

Tule mukaan!

LAHJOITA Lahja lähetykselle -joulukeräykseen uusien lähetystyöntekijöidemme lähettämiseksi maailmalle.

Lue lisää ja lahjoita >>tästä. Lämmin kiitos lahjastasi.

Share This