Herra parantaa sairautemme – mitä se tarkoittaa

25.3.2020

Hän antaa anteeksi kaikki syntini ja parantaa kaikki sairauteni. Hän
päästää minut kuoleman otteesta ja seppelöi minut armolla ja rakkaudella. Ps. 103:3–4

Varjeleeko usko Jeesukseen kaikilta sairauksilta? Jollei, niin mitä hyötyä Jeesuksesta on sitten sairauden keskellä tai sitä pelätessä? Raamattu lupaa, että Herra parantaa kaikki sairaudet. Milloin, sitä ei paljasteta. Mutta viimeistään taivaassa tai joidenkin kohdalla jo maan päällä. Eivät nämä parannetut kuitenkaan kuolemattomiksi muutu. Lasaruskin, jonka Jeesus herätti kuolleista, on aikanaan nukkunut pois.

Kuitenkin Jeesus ”kantoi meidän kipumme, otti taakakseen meidän sairautemme.” Missä se tapahtui? Ristillä – siellä saimme vapautuksen kuoleman, sairauden ja synnin otteesta. Ilman syntiähän ei olisi sairauttakaan maailmassa, ja kun synti otetaan pois, ei sairauttakaan jää. Näin ollen saamme kerran terveenä, uudessa ruumiissa, katsella Jeesusta kasvoista kasvoihin ja olla hänen kanssaan ikuisesti. Taivas on Jeesuksen luona, eikä taivas olisi mitään ilman Jeesusta. Ja sama Jeesus on luvannut olla kanssamme tänään, olimmepa terveitä tai sairaita.

Teksti on ote Haveristen rukouskirjeestä. Julkaisemme tekstin yleisön pyynnöstä.

 

Tue Haveristen työtä

Voit tukea alla olevan painikkeen kautta tai verkkopankissasi sivun alareunassa annetuin tilitiedon viitteellä 20226. Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä liittymällä heidän lähettäjätiimiinsä. Samalla saat tietoa heidän työstään Bulgariassa. Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This