Hartauskirja valmistumassa Etu-Aasian kristityille

15.12.2021

Joulukuussa 2021 on Etu-Aasiassa valmistumassa neliosaisen Only one thing is needed -hartauskirjan  käännöksen ensimmäinen osa. Kirjan hartaustekstit ovat alkuperältään tanskalaisen Hans Erik Nissenin kirjoittamia 1900-luvun viimeisinä vuosikymmeninä.
− Muutamissa kohdissa näkyy pohjoismainen kulttuuri ja pohdimme näissä kohdin, miten ajatus kannattaa ilmaista etuaasialaisille lukijoille, kertoo maahanmuuttajatyössä Saksassa  kirjojen käännösprojekteja koordinoiva työntekijämme.

Päivittäisistä hartausteksteistä välittyy kirkkaasti iankaikkisen elämän toivo Jeesuksessa.
− Iloitsemme siitä, että pian pääsevät jälleen uudet lukijat hyvän sanoman äärelle tämän kirjan parissa. Tavoitteenamme on saada kaikki neljä osaa painettua vuoden kuluessa.

Kirjan aiempi versio sai suosiota Tanskan ohella Ruotsissa ja Norjassa. Nyt neliosaista hartauskirjaa on käännetty ja julkaistu Pohjoismaiden ohella isoille kieliryhmille espanjaksi ja englanniksi sekä muutamilla Itä-Euroopan kielillä.
− Paikallinen kristitty kirjankustantaja kysyi aikatauluista ja painoksen koosta sopiessamme, voidaanko tehdä heti vähän isompi painos. Tällaisia hartauskirjoja, joissa on joka päivälle oma Raamatun jae ja teksti, ei ole paikallisella kielellä kovin monia saatavilla, joten kirja todennäköisesti kiinnostaa muitakin seurakuntia. Rukoillaan, että tämä kirja voi kutsua myös uusia ihmisiä Jeesuksen tuntemiseen.

Tue maahanmuuttajatyötä

Voit tukea Kirsin työtä oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille
OP: FI14 5043 1920 0034 52
TAI NORDEA: FI83 2070 1800 0283 25
viitteellä 24400 (Perhe maahanmuuttajatyössä Saksassa). Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This