Binumarienit iloitsevat

13.5.2020

1960-luvulla sadan asukkaan binumarien-heimo oli yksi Papua-Uuden-Guinean kaikkein pienimmistä kieliryhmistä. Binumarienit olivat itsekin sitä mieltä, että heidän äidinkielensä oli kuoleva kieli.

Raamatunkääntäjät Des ja Jenny Oatridge halusivat näyttää, että Jumala välittää myös niistä, jotka ovat meidän silmissämme pieniä ja merkityksettömiä. He aloittivat raamatunkäännöstyön binumarienien parissa.

Binumarienin kielellä on ollut Uusi Testamentti nyt 33 vuotta. 1980-luvulla julkaistut Raamatut ovat jo niin pahasti käytössä kuluneita, että tänä vuonna päätettiin ottaa uusi painos binumarienilaisesta Uudesta Testamentista.

Nyt 800 jäseneen kasvanut binumarien-heimo otti ilolla vastaan uudet Raamatut. Heidän kielensä on elinvoimainen ja vahva. Jumala välittää jopa kaikkein pienimmästä ja vähäpätöisimmästä!

Maria ja Mikko Vuorma

Kertomus on julkaistu aiemmin Vuormien uutiskirjeessä.
Vuormat toimivat Papua-Uudessa-Guineassa raamatunkäännöstyön tukitehtävissä.

 

 

Tule mukaan kertomaan Jumalan rakkaudesta raamatunkäännöstyön avulla

Tule mukaan raamatunkäännöstyön tiimiin. Voit tukea raamatunkäännöstyötä taloudellisesti oheisen painikkeen kautta tai lahjoittamalla Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille FI14 5043 1920 0034 52 viitenumerolla 70328. Tarvitsemme myös paljon esirukousta. Liity haluamaasi lähettäjätiimiin oheisista linkeistä ja saat uutisia sekä rukousaiheita työstä.
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This