Vuorma Mikko ja Maria

Mikko ja Maria Vuorma ovat parhaillaan kotimaanjaksolla Suomessa. Mikko jatkaa työtään raamatunkäännöstyön tukitehtävissä ja on yhteydessä Papua-Uuden-Guinean työntekijöihin etäyhteyksien kautta. Tämän lisäksi hän tekee palvelinpäivitystä Kansanlähetyksen keskustoimistolle. Maria on parhaillaan äitiyslomalla. Kotimaanjaksonsa aikana Mikko ja Maria  tulevat tapaamaan lähettäjiään ja kertovat työstään Papua-Uudessa-Guineassa seurakunnissa, Kansanlähetyspiireissä sekä lähetystapahtumissa Ryttylässä. Seurakunta- ja piirivierailuja suunnitellaan keväälle 2023.

Mikkoa ja Mariaa ollaan lähettämässä uudelle työkaudelle Papua-Uuteen-Guineaan syksyn 2023 aikana. Uudella työkaudellaan he tulevat työskentelemään Papua-Uudessa-Guineassa raamatunkäännöstyön tukitehtävissä. Mikko on koulutukseltaan elektroniikka-asentaja ja datanomi, Maria insinööri ja lastenhoitaja. Molemmat ovat kotoisin Lapista. Vuormat palvelevat raamatunkääntäjiä omalla ammattitaidollaan eli neuvoen tietokoneiden käytössä ja korjauksissa sekä kouluttamalla. Mikko auttaa tekniikkapuolen ongelmissa ja Maria opettaa kansainvälisen koulun oppilaille tietotekniikkaa. Tarkemmat työtehtäväkokonaisuudet selviävät kevään aikana.

Tutustu Mariaan ja Mikkoon ja heidän työhönsä Papua-Uudessa-Guinessa alla olevan videotervehdyksen kautta:

Voit seurata Vuormien kuulumisia heidän blogistaan.

Tule mukaan Vuormien lähettäjäksi ja liity heidän lähettäjätiimiinsä!

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori Lindholm Toni, SEKL

Tilaa Vuormien uutiskirje

Tee kertalahjoitus Vuormien työlle

Voit tukea Marian ja Mikon työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 25551 (Maria ja Mikko Vuorma). Kiitos tuestasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Ryhdy Vuormien kuukausilahjoittajaksi

Share This