Antti ja Laura suuntaavat irti revittyjen rinnalle

9.12.2022

Antti ja Laura ovat Kansanlähetyksen tulevia uusia lähetystyöntekijöitä. He valmistuvat nyt joulukuussa Kansanlähetysopiston lähetyslinjalta, ja heidät siunataan lähetystyöntekijöiksi loppiaisena. Tavoitteena on, että he pääsevät lähtemään työalalleen vuoden 2023 aikana.

Pariskunta kertoo kutsumuksestaan näin:

”Toiveemme on, että lähetyskäsky kuuluisi elämäämme luonnollisella tavalla. Saamme aloittaa jokaisen päivän pyytämällä, että voimme olla Jumalan käytössä ja saisimme johdatusta päivän kohtaamisiin missä sitten kuljemmekin.

Lähetyskäsky haastaa meitä arjessamme välillä arvioimaan, elämmekö kristittyinä vain itseämme varten, vai annammeko Jumalan avata sydämiämme muillekin. Kutsumuksenamme on elää lähellä Jumalaa ja kohdata ihmisiä, joita hän arkielämässä eteemme kuljettaa.

Sydämellämme ovat pakolaiset – etenkin ne, jotka tulevat maista, joissa evankeliumin julistamisella on esteensä. Tällä hetkellä valmistaudumme pakolaistyöhön Euroopassa alueelle, jolla on pakolaisia näistä maista.

Monet pakolaiset kaipaavat isänmaataan, johon he eivät voi palata. He tarvitsevat paitsi ihmisiä rinnalleen, myös toivon ja yhteyden taivaan Isään, jonka luona odottaa todellinen kotimaa. Lähdemme matkaan perheenä kahden pienen poikamme kanssa.

Ammatiltamme olemme opettajia. Antti on opettanut yläkoulussa matemaattisia aineita, liikuntaa ja käsityötä. Lauralla on kansainvälisen luokanopettajan tutkinto ja erityisopettajan pätevyys. Hän on kiinnostunut erityisesti tunne- ja stressinsäätelyn teemoista. Ihmisten kohtaamisen lisäksi musiikki, rakentaminen, kuvataide ja valokuvaus ovat meille sydäntä lähellä. Olisi hienoa saada palvella näillä lahjoilla pakolaistyössä.”

 

Tule Antin ja Lauran lähettäjätiimiin ja tilaa heidän uutiskirje sähköpostiisi >>tästä.

KUUNTELE Antin ja Lauran haastattelu, joka oli Lähetysavain-ohjelmassa Radio Deissä 12.11.2022, aiheena ”Kutsu on voimassa, voima on kutsussa”. Kuuntele >>tästä.

Artikkeli on julkaistu 2.12.2022 ilmestyneessä Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä.

Emme valitettavasti voi julkaista tulevien lähetystyöntekijöiden sukunimeä ja kasvokuvia, sillä he tulevat palvelemaan tehtävissä, joihin liittyy turvallisuuskysymyksiä.

Kuva: Philippe Gueissaz

***

Lahjoita Lahja lähetykselle -keräykseen

Joulukeräys 2022 keräyskuva Lahja lähetykselle.

Tule kanssamme lähettämään kuusi uutta lähetystyöntekijäämme maailmalle. Kolme heistä suuntaa pakolaistyöhön Eurooppaan, kaksi juutalaistyöhön Lähi-itään ja yksi Inkerin kirkon palvelukseen. Tavoitteena on, että he pääsevät lähtemään työalueilleen vuoden 2023 aikana.

Kevät tulemaan olemaan työntäyteistä, kun uudet lähetit vierailevat seurakunnissa ja etsivät lähettäjiä. Yksikään lähtijä ei voi lähteä ilman satojen ihmisten tukiverkkoa: läheisiä, rukoilijoita, rohkaisijoita ja lahjoittajia.

Lahjoita Lahja lähetykselle -keräykseen, jotta uudet lähetystyöntekijämme pääsevät aloittamaan työnsä ja ilosanoma Jeesuksesta etenee. Voit lahjoittaa nettipankkisi kautta sivun alaosassa olevan lahjoituspainikkeen kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lue lisää keräyksestä >>tästä.

Rahankeräyslupa nro. RA/2021/1202, voimassa 1.1.2022 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lahjoita Lahja lähetykselle -keräykseen

Oheisesta painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This